تماس با سیب

مهران د: یک سال است که به بیماری سوزش و خشکی چشم مبتلا شده‌ام، تاکنون به 3 متخصص مراجعه کرده‌ام اما خوب نشده‌ام. از داروهایی که تاکنون استفاده کرده‌‌ام می‌توانم به این موارد اشاره کنم: کورتینیل، تیرلوز، تتراسایکلین، فلوکورت اریترولیدن، اسنوتی یرز و... . لطفا در مورد درمان این بیماری راهنمایی کنید؟ در ضمن، مشکل من در زمان مطالعه تشدید می‌شود.
کد خبر: ۲۹۳۹۸۶

چون هنگام مطالعه سوزش چشم شما تشدید می‌شود، مشکل اصلی شما زمانی است که کمتر پلک می‌زنید. این باعث می‌شود اشک کمتری در سطح چشم پخش شود و احساس خشکی و سوزش داشته باشید. در طول روز، مایعات کافی بنوشید. وقتی کار چشمی طولانی مدت انجام می‌دهید، به صورت ارادی پلک بزنید، از خیره شدن به صفحه مانیتور، تلویزیون، یا کتاب پرهیز کنید، هر 5 تا 10 دقیقه یک بار برای چند ثانیه پلک‌ها را ببندید، همچنین از قرار گرفتن در معرض گرد و غبار یا دود سیگار پرهیز کنید. بد نیست در فصل‌های سرد سال که از وسایل گرمازا در داخل منزل استفاده می‌کنید از دستگاه بخور برای مرطوب نگه‌داشتن فضای اتاق استفاده کنید. از مالیدن چشم‌ها خودداری کنید، زیرا مالیدن چشم‌ها باعث تحریک بیشتر و بدتر شدن علایم می‌شود. از قطره‌های اشک مصنوعی هم می‌توانید استفاده کنید.

درخواست‌ها

آقای محسن مرادی: خواسته بودید مطلبی درباره تئوری بازی‌ها یا همان گیم‌تئوری تهیه شود. درخواست شما به تحریریه سیب ارائه شد تا در صورت امکان انجام شود.

آقای علی زارع: سوال کرده بودید که آیا می‌توان نسخهpdf سیب را روی CD تهیه کرد؟ چنین امکانی وجود دارد. شما می‌توانید با مراجعه به بخش انفورماتیک روزنامه و پرداخت مبلغ اندکی، به کل فایلpdf سیب دسترسی پیدا کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها