آخرین تحولات عراق

جام جم آنلاین - حمله به خودروی دیپلمات ایتالیایی توسط نیروهای امریکایی مقامات ایتالیایی روز جمعه 19 سپتامبر اعلام کردند ، سربازان امریکایی روز پنجشنبه 18 سپتامبر به سوی خودرو پیترو کوردونه دیپلمات ایتالیایی در شمال عراق شلیک کردند و مترجم وی در این حادثه کشته شد.
کد خبر: ۲۹۱۸۳
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، پیترو کوردونه مشاور امور فرهنگی تشکیلات نظامیان امریکایی و انگلیسی برای اداره عراق است .
خودرو حامل وی هنگام حرکت در جاده موصل به تکریت در نزدیکی یک پست ایست بازرسی توسط سربازان امریکایی هدف قرار گرفت و مترجم وی کشته شد.

انفجار خط لوله انتقال نفت کرکوک به جیهان

ژنرال ریکاردو سانچز فرمانده نیروهای امریکایی در عراق روز جمعه 19 سپتامبر اعلام کرد ، خط لوله انتقال نفت پالایشگاه کرکوک به بندر جیهان بر اثر خرابکاری منفجر شده است .

به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، این انفجار در نزدیکی پالایشگاه باجی بزرگترین پالایشگاه عراق رخ داده است .
براساس آخرین گزارش ها در پی این انفجار آتش سوزی عظیمی به وجود آمد که هنوز ادامه دارد.

این چندمین بار است این خط لوله که نفت صادراتی عراق را به ترکیه منتقل می کند ، بر اثر خرابکاری منفجر می شود و صادرات نفت عراق به ترکیه را متوقف می سازد.

تظاهرات در بصره و کرکوک

ده ها کرد در شهر کرکوک روز پنجشنبه 18 سپتامبر با پرتاب سنگ به سربازان امریکایی و ماموران پلیس عراق حمله کردند.

به گزارش رادیو فرانسه ، این حادثه هنگامی رخ داد که سربازان امریکایی و ماموران پلیس عراق می خواستند پرچم هایی که کردها برافراشته بودند را پایین بیاورند در این حادثه چند نفر از دو طرف مجروح شدند.
همچنین در پی برکناری خدیر اوغلو رئیس پلیس شهر بصره ، ماموران پلیس این شهر دست از کار کشیده و در اعتراض به برکناری وی در خیابان های بصره دست به تظاهرات زدند.

6 امریکایی و 2 انگلیسی توسط ارتش امریکا زندانی شدهاند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها