ایران ‌زمین

کردستان - خبرنگار جام‌جم: از ابتدای سال 1388 تاکنون، 124 نفر از محکومین محاکم عمومی و انقلاب استان کردستان مورد موافقت کمیسیون عفو استانی قرار گرفته‌اند. علی اکبر گروسی در گفتگو با واحد اخبار و اطلاعات روابط عمومی دادگستری استان کردستان، گفت: در سال جاری 124 نفر از محکومین محاکم عمومی و انقلاب در استان مورد عنایت خاص مقام‌عظمای ولایت واقع شده و مشمول عفو و بخشودگی یا تخفیف و تبدیل مجازات واقع شده‌اند.
کد خبر: ۲۸۹۹۳۴

قزوین - خبرنگار جام‌جم: به گفته مدیرکل راه و ترابری استان قزوین 22 طرح رفع نقاط پرحادثه در محورهای مواصلاتی این استان اجرا می‌شود.

محمد امین نصراللهی‌زاده در این خصوص توضیح داد: تبدیل راه‌های اصلی و فرعی به بزرگراه در محورهای بوئین‌زهرا اشتهارد، قزوین تاکستان، تاکستان آبگرم آوج، قزوین بوئین‌زهرا و قزوین کورانه از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته به منظور رفع نقاط پرحادثه در جاده‌های استان بوده است .

بجنورد - خبرنگار جام‌جم: معتمدین و صاحب‌نظران مردمی خراسان شمالی برای به وجود آوردن نظم و امنیت به کمک پلیس می‌آیند.

ارومیه - خبرنگار جام‌جم: عملیات ساخت طرح مسکن 208 واحدی کارکنان صداوسیمای مرکز آذربایجان‌غربی آغاز شد.

کاشان - خبرنگار جام‌جم: محمدمسعود چایچی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری کاشان از کاهش زمان حضور آتش‌نشانان کاشان در محل حادثه نسبت به استاندارد کشور خبر داد.

ایلام - خبرگزاری فارس: مدیر فرودگاه شهدای ایلام گفت: شرایط نامساعد جوی پروازهای فرودگاه ایلام را لغو کرد.

مرتضی گچ‌کوب اظهار کرد: به سبب وضعیت نامساعد جوی پروازهای مسیر تهران به ایلام و برعکس لغو شده است.

وی ادامه داد: بارش شدید باران و نیز مشکلات ناشی از بدی هوا موجب کاهش دید خلبان برای انجام پرواز در این فرودگاه می‌شود.

کردستان - خبرنگار جام‌جم: همزمان با ولادت حضرت امام رضا(ع)‌، 8 آبان ماه مرکزMRI شهید قاضی سنندج افتتاح می‌شود.

تبریز - خبرنگار جام‌جم: با شرکت بیش از 300 محقق از 40 دانشگاه کشور نهمین همایش سالانه انجمن مطالعات برنامه‌ریزی ایران در دانشگاه تبریز برگزار شد.

قربانی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در این همایش برنامه‌ریزی و مطالعات درسی را قلب آموزش عالی هر کشوری بیان کرد.

کرمان - خبرگزاری مهر: جواد کمالی ، معاون سیاسی استاندار کرمان با اشاره به وسعت استان کرمان گفت: هرچند هنوز به صورت کارشناسی و دقیق طرحی در خصوص تقسیم‌بندی کرمان ارائه نشده است، اما این نیاز در کرمان احساس می‌شود و اراده لازم نیز در کشور وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها