jamejamonline
صفحه نخست عمومی کد خبر: ۲۸۹۰۴۵   ۳۰ مهر ۱۳۸۸  |  ۰۰:۰۴

گروه سلامت: لیموترش حاوی 46 تا 53 میلی گرم ویتامین C است اما استفاده از آن در حرارت بالای غذای در حال طبخ باعث از بین رفتن خواص ویتامین C موجود در آن می‌شود. دکتر عبدالحسینی، متخصص تغذیه در گفتگو با ایسنا گفت: این میوه ترش مزه در درمان بیماران مبتلا به فشار خون بسیار مفید است و وجود این ماده مغذی به بهبود کم خونی، آب مروارید و سرطان معده و کولون نیز کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: به علاوه لیموترش مملو از پتاسیم است پس چنانچه مبتلا به فشارخون هستید بهتر است از این میوه در وعده‌های غذایی استفاده کنید.

بعلاوه شربت کم شکر آن نیز می‌تواند یک نوشیدنی مناسب برای تکمیل غذای فرد مبتلا به فشار خون باشد. دکتر عبدالحسینی در پایان توصیه کرد: مصرف این میوه همراه با آب نیز در کاهش ابتلا به فشارخون مفید است و باید توجه داشت زمانی که در رژیم غذایی گنجانده می‌شود در دمای بالا از آن استفاده نشود.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

ساعت چهار بار نواخت.../به مادرم گفتم: «دیگر تمام شد»/گفتم: «همیشه پیش از آن‌که فکر کنی اتفاق می‌افتد/باید برای روزنامه تسلیتی بفرستیم...»

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

موفق‌ترین محتواها را باید در اوج تمام کرد و نباید این‌طور باشد که آن‌قدر یک برنامه را ادامه دهند که بیننده یا شنونده، زده شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر