حق با شماست

اندیمشک سینما ندارد

عرستمی از دورود: با گذشت 3 سال از زلزله لرستان و بازسازی واحدهای زلزله‌زده هنوز بنیاد مسکن حق‌الزحمه مهندسان ناظر را پرداخت نکرده است و هر بار که مراجعه می‌کنیم، پرداخت آن را به روز دیگری موکول می‌کند .
کد خبر: ۲۸۹۰۲۴

محمدی از دلیجان: 5 سال پیش با افتتاح حساب در بانک قوامین، مبلغ 500 هزار تومان برای دریافت وام واریز کردم و اکنون اعلام کرده‌اند که من برنده دریافت 10 هزار تومان در قرعه‌کشی این بانک شده‌ام، پس از این موضوع وقتی درخصوص زمان پرداخت وامم از مسوولان بانک سوال کردم، آنها اظهار کردند چون 10 هزار تومان از این بانک برنده شده‌ام، دیگر وام شامل حالم نمی‌شود! حال سوالم این است که مگر برای دریافت این مقدار ناچیز، 5 سال در انتظار نبوده‌ام که آنها این‌گونه با بی‌احترامی نسبت به من برخورد می‌کنند؟

یک شهروند: قرار بود به فرزندان ممتاز جانبازان پاداش تعلق بگیرد؛ ولی یک ماه از آغاز سال تحصیلی می‌گذرد و از پاداش خبری نشد.

حمیدرضا فرامرزی از گنبد کاووس: کوچه اول شهرک فرمانداری فاقد سطل زباله است و وضعیت بهداشتی آن بسیار نامناسب است.

لطفی از ساوه: کاش سن بازنشستگی از 60 سال به 55 سال تقلیل می‌یافت تا به این وسیله جوانان بیکار هر چه زودتر وارد بازار کار می‌شدند.

بهرام از اندیمشک: تنها سینمای این شهرستان سال‌هاست که خاک تعطیلی می‌خورد، از مسوولان فرهنگی این شهرستان درخواست احیای مجدد آن را دارم.

صادق اسدپور از کرمانشاه: کارت شارژ اعتباری 1850 تومانی همراه اول 2500 تومان به فروش می‌رود.

یک پدر: مدرسه شهید باکری واقع در شهرک واوان به کمک مدیران مجربش به مدرسه‌ای زیبا تبدیل شده است، از مسوولان این مدرسه کمال سپاس را دارم.

حافظی از تبریز: کارمندان دولت از 2 صندوق سازمان بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی، بازنشست می‌شوند، کارمندانی که کسوراتشان به تامین اجتماعی پرداخت می‌شود؛ مشمول اضافه‌کاری نیز می‌شوند ولی متاسفانه در قانون مدیریت خدمات کشوری این مورد لحاظ نشده است و در زمان بازنشستگی، ضربه شدیدی بر آنها وارد می‌شود، لذا استدعا دارم مسوولان محترم در این خصوص تجدیدنظر کنند.

غیاثی از بیجار: 2 سال است در طرح مسکن مهر نام‌نویسی کرده‌ام، ولی تاکنون حتی از خاکبرداری اراضی نیز خبری نشده است.

حسین ترکشی: بازنشسته شرکت پست هستم و با این که حکم هم دارم از مهر 86 تا مهر 87 به مدت 12 ماه نه تنها حقوق خدمات کشوری‌ام پرداخت نشده، بلکه 20 روز از پاداش پایان خدمتم نیز پرداخت نشده است.

غلامپور از کرج: خیابان یکطرفه خرمدشت به دلیل نبود هیچ‌گونه خروجی پاسخگوی ازدحام خودروها نیست، از شهرداری درخواست رسیدگی دارم.

ظدر پی درج پیام مورخ 23 شهریور درخصوص وجود انبار چای چند هکتاری متروکه در محله اسلام‌آباد افسریه، روابط عمومی شهرداری منطقه 15 با ارسال دورنگاری اعلام کرد: براساس مصوبه کمیسیون ماده 5 بخشی از ملک مذکور در طرح گذر قرار گرفته و قسمتی از آن نیز دارای کاربری‌های مسکونی، فرهنگی، آموزشی، مذهبی و فضای سبز است و شهرداری منطقه 15 به منظور تامین سرانه‌های موردنیاز محله مذکور توافقات اولیه را با مالکان ملک انجام داده و با نهایی شدن آن، بخشی از تقاضای شهروندان در ارتباط با ایجاد مراکز اجتماعی، فرهنگی و فضای سبز محقق خواهد شد.

ظدر پی درج پیام مورخ 23 مهرماه با عنوان گرانی بلیت قطار، روابط عمومی شرکت قطارهای مسافربری رجا با ارسال دورنگاری اعلام کرد: براساس قانون مذکور، در صورتی که 40 درصد از قطارهای هر یک از محورهای راه‌آهن به بخش خصوصی واگذار شود، قیمت‌گذاری در سایر قطارها به صورت رقابتی خواهد شد.

حدود 70 درصد قطارها در 2 محور یاد شده هم‌اکنون در اختیار بخش خصوصی قرار دارد، افزایش قیمت بلیت این تعداد قطار در صورتی است که قیمت بلیت حدود 96 درصد قطارها هیچ‌گونه تغییری نداشته است.

لازم به یادآوری است، با توجه به اجرای اصل 44 قانون اساسی، هریک از قطارهای مسافربری که به بخش خصوصی واگذار می‌شوند، قیمت آن نیز رقابتی می‌شود.

این قطارها هم‌اکنون در محورهای خراسان و جنوب شرق راه‌آهن در حال تردد هستند، ضمنا در قطار مورد نظر تماس گیرنده (4 تخته مشهد) غذای سرد از قبیل خوراک مرغ، سالاد، ژله و... به صورت رایگان به مسافران عرضه می‌شود در حالی که پیشتر در این قطار پذیرایی رایگان صورت نمی‌گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها