کوتاه از جهان

احتمال استعفای میچل

جام‌جم آنلاین: جورج میچل، فرستاد آمریکا به خاورمیانه بدلیل ناکامی سفرهایش به منطقه و گفتگوها با طرف اسرائیلی بزودی از سمت خود استعفا می‌کند. به گزارش خبرگزاری قطر، مسوولان اسرائیلی در 9 دوره دیدارهای خود با میچل با تمامی پیشنهادات وی برای ازسرگیری مذاکرات با فلسطینیان مخالفت کرده‌اند.
کد خبر: ۲۸۷۳۶۳

گفته می‌شود میچل تصمیم گرفته برای اعمال فشار به صهیونیست‌ها و ابراز نارضایتی از کارشکنی‌های آنان ، طی روزهای آینده از سمت خود استفاده کند.

تاخیر انتخابات هرگز

جام‌جم آنلاین: نوری المالکی، نخست‌وزیر عراق خواستار اجرای انتخابات پارلمانی در موعد مقرر 16 ژانویه 2010(26 دی ماه) و عدم تأخیر در برگزاری انتخابات شد.

به گزارش روزنامه اماراتی الخلیج، مالکی در واکنش به زمزمه‌هایی پیرامون به تأخیر افتادن انتخابات بدلیل عدم تصویب قانون انتخابات، این اظهارات را بیان کرد.

مالکی در دیدار با محمود المشهدانی، رئیس پارلمان سابق عراق همچنین خواستار پیروی از فهرست باز و تصویب آن در پارلمان شد.

تردید سنای آمریکا

جام‌جم آنلاین: جان کری، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا روز گذشته از تردید بسیار زیاد خود درباره اعزام نیروهای بیشتر به افغانستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کری که طی روزهای آتی به افغانستان و پاکستان سفر می‌کند، گفت: درباره اعزام نیروهای بیشتر به افغانستان تردیدهای زیادی وجود دارد.

وی بدون اشاره به دلیل این بدبینی افزود: کلیدی‌ترین مساله درباره افغانستان آن است که بدانیم چه چیزی در این کشور قابل دسترس است.

ادعای کرزای

جام‌جم آنلاین: حامد کرزای، رئیس‌جمهور افغانستان این ادعا که حدود 30 درصد از آراء انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور بدلیل بی‌نظمی‌های گسترده مخدوش بوده را رد کرد.

کرزای در مصاحبه با شبکهABC ‌ گفت: بی‌نظمی‌هایی وجود داشت و بدون شک تقلب‌هایی نیز صورت گرفته اما انتخابات در کل خوب و سالم برگزار شد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد بروز تخلفات گسترده انتخاباتی افزود: این گزارش‌ها کاملا بی‌اساس و ساختگی است. این گزارش‌ها درست نیست.

اتهام ظواهری به ارتش پاکستان

جام‌جم آنلاین: ایمن الظواهری، مرد شماره 2 تشکیلات القاعده در نوار ویدئویی جدید با انتقاد شدید از دولت پاکستان، ارتش پاکستان را مزدور غربی‌ها خواند.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، الظواهری گفت : ارتش پاکستان بازیچه‌ ائتلاف صلیبی‌هایی است که اقدام به جنگ علیه اسلام و مسلمانان کرده‌‌اند.

وی افزود: هدف از ورود ارتش پاکستان به این جنگ، نجات آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بود که در افغانستان متحمل شکست شده‌اند.

تهدید موقعیت عباس

جام‌جم آنلاین: محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردن فلسطینی ممکن است قربانی امضای توافق نامه آشتی ملی بین جنبش‌های فتح و حماس شود.

به گزارش روزنامه قطری الشرق، برخی چهره‌های برجسته فتح برای عزل عباس در صورت امضای توافق نامه آشتی ملی توسط حماس اعلام آمادگی کرده‌اند.

اعضای کمیته مرکزی فتح سعی در جلب نظر خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس دارند اما احتمال موافقت حماس با این طرح اندک توصیف شده است.

پیشنهاد تازه بوش

جام‌جم آنلاین: جورج بوش، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا از کشورهای مذاکره کننده با کره‌شمالی خواست برای اعمال فشار بر پیونگ‌یانگ موضعی واحد اتخاذ کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بوش طی نشستیدر سئول، پایتخت کره‌جنوبی گفت: پیونگ‌یانگ در حال آزمودن روند مذاکرات 6جانبه است.

وی در «نشست جهانی دانش» افزود: معتقدم بهترین راه برقراری صلح در شبه‌جزیره کره دیپلماسی چند جانبه از طریق گفتگوهای چند جانبه است.

توجیه شیخ خلیفه

جام‌جم آنلاین: شیخ خلیفه بن‌زاید آل‌نهیان، رئیس دولت امارات در دیدار با نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان در ابوظبی، پایتخت کشورش، اخراج اتباع لبنانی از امارات را توجیه کرد.

به گزارش خبرگزاری امارات، آل‌نهیان گفت: امارات حق حاکمیتی خود را درباره کسانی که قوانین امارات را نقض می‌کنند، اعمال می‌کند.

وی افزود: تصمیماتی که اتخاذ می‌شود برای آزار رساندن به هیچ ملیت، مذهب یا طایفه‌ای نیست و صرفا در راستای اجرای قوانین امارات است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها