حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا ، جریمه نقدی به جای محرومیت با توجه به تمهیدات فدراسیون فوتبال درخصوص باشگاه پیروزی پیرامون تخلفات تماشاگران این باشگاه در بازی لیگ قهرمانان آسیا مقابل بنیادکار ازبکستان ، باعث شد تا حکم کمیته انضباطی AFC در این خصوص صرفا به جریمه نقدی به میزان 3000 دلار تبدیل شود.
فدراسیون فوتبال در ادامه میآورد: بدیهی است مطابق مفاد آیین نامه انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا ، در صورتی که هواداران هر تیم حاضر در لیگ قهرمانان آسیا با پرتاب اشیای متفرقه و یا مواد محترقه به داخل زمین و به کار گرفتن الفاظ ناشایست علیه اشخاص اقدام کنند ، این امر موجب خواهد شد تا وفق مواد 73 تا 76 کدهای انضباطی AFC ، محرومیت هایی نظیر جلوگیری از بازی در استادیوم خانگی به همراه جریمه نقدی و یا حتی محرومیت های شدیدتر هم مواجه شوند.
از این رو باید مدیران محترم باشگاههای استقلال، ذوب آهن ، مس کرمان و سپاهان اصفهان از هم اکنون تدابیر و تسهیلاتی اتخاذ کنند تا موجبات تشویق باشگاه خود را در این دوره از مسابقات ، به جای تنبیهات انضباطی فراهم کنند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....