تلویزیون‌های شهری مزاحم

تلویزیون‌های مزاحم؛ شاید این بهترین عنوانی باشد که می‌توان درباره تلویزیون‌های تبلیغاتی که طی چند سال اخیر در برخی میادین مرکزی و پرتردد پایتخت نصب شده‌اند، به کار برد. تلویزیون هایی که از تولدشان یکی دو سالی می گذرد و چشمان رانندگان و مخاطبان را بشدت متوجه خود می کنند. حتما شما نیز حرف و حدیث‌ها و انتقادات بسیاری را که هنگام نصب اولین تلویزیون شهری در میدان ونک از سوی کارشناسان ترافیکی و شهری مطرح شد، به یاد دارید. مخالفان معتقد بودند نصب تلویزیون‌های بزرگ شهری در میادین شلوغ و پرتردد به سبب پخش تبلیغات متحرک موجب حواس‌پرتی رانندگان شده و افزایش تصادفات خودروها در محدوده‌های اطراف محل نصب این تلویزیون‌های تبلیغاتی شهری را به دنبال خواهد داشت.
کد خبر: ۲۸۵۳۲۱

اگرچه بتدریج با افزایش نصب تلویزیون‌های شهری در میادین مرکزی و مناطق پردد شمال شهر تب نظرات مخالف نیز فروکش کرد، اما در این میان مسوولان راهنمایی و رانندگی همچنان معتقدند در هنگام نصب تعدادی از این تلویزیون‌های شهری مکان یابی مناسبی صورت نگرفته و همین مساله از زمان نصب تاکنون موجب بروز مشکلات ترافیکی عدیده‌ای برای پلیس و رانندگان در این محدوده شده است. تاکنون مسوولان راهنمایی و رانندگی بارها نسبت به مشکلات ترافیکی و احتمال بروز تصادفات شدید به مسوولان شهری و در راس آنها سازمان زیباسازی شهرداری اعلام خطر کرده و خواستار تغییر مکان نصب برخی از آنها شده‌اند.

رئیس اداره تصادفات راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ به طور نمونه به تلویزیون شهری نصب شده در پارک وی اشاره کرده و می‌گوید: از آنجا که در این محدوده هیچ چراغ قرمزی وجود ندارد و حرکت خودروها بطور همزمان از چند جهت است نصب این تلویزیون بزرگ شهری از آن جهت که توجه رانندگان را به خود معطوف می‌کند بسیار حادثه ساز است که این خطر به سازمان زیباسازی شهرداری نیز اعلام شده تا نسبت به تغییر محل نصب این تلویزیون شهری اقدام شود.

در حالی که مسوولان راهنمایی و رانندگی معتقدند که برخی از بیلبوردهای تبلیغاتی نصب شده در بزرگراه‌ها فاقد استانداردهای لازم بوده و مکان یابی مناسبی برای نصب آنها صورت نگرفته است، این پرسش مطرح می‌شود که معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به عنوان یکی از متولیان حوزه ترافیک پایتخت چرا تا کنون عکس‌العملی در این زمینه از خود نشان نداده‌اند.

در واقع آیا مسوولان حوزه ترافیک شهرداری تهران متوجه مشکلات و خطراتی که برخی از بیلبوردهای تبلیغاتی یا تلویزیون‌های شهری مورد دار ایمنی تردد رانندگان را تهدید می‌کند، نشده‌اند ؟

جمع‌آوری تلویزیون‌های شهری؛ هرگز!

هنگامی که به تاکید راهنمایی و رانندگی بر مشکل‌ساز بودن نصب تلویزیون شهری در محدوده پارک‌وی اشاره کردیم، مدیرعامل سازمان زیباسازی بیان کرد: درخصوص تلویزیون‌های نصب شده در سطح شهر، بر اساس قرارداد منعقد شده باید 5 تا 7 سال حق بهره‌برداری و مالکیت این نمایشگرها در اختیار بخش خصوصی باشد. به همین دلیل درصورتی که بخواهیم این تلویزیون‌ها را برداریم، باید به بخش خصوصی خسارت بدهیم.

حال اگر سازمان‌هایی که معترض نصب این نمایشگرها هستند حاضرند خسارت مالی بخش خصوصی را جبران کنند سازمان زیباسازی نیز نسبت به جمع‌آوری این نمایشگرها اقدام می‌کند اما در غیر این‌صورت جمع‌آوری این تلویزیون‌ها به دلیل تبعات مالی که دارد فعلا امکان پذیر نیست.

ملاصالحی در خصوص نمایشگرهای شهری اما به نکته جالبی اشاره می‌کند و می‌گوید: تا پیش از دوره تصدی شهردار فعلی تهران، بر اساس قرارداد منعقد شده با بخش خصوصی قرار بود 20 تلویزیون شهری درپایتخت نصب شود که سرمایه‌گذار بخش خصوصی این تلویزیون‌ها را خریداری کرده بود تعداد 5 دستگاه از این نمایشگرهای شهری در سطح برخی از میادین شهر نصب شد؛ اما با تغییر مدیریت شهری نصب بقیه این تلویزیون‌ها متوقف شد.

به گفته وی، این اقدام موجب اعتراض شرکت سرمایه‌گذاربخش خصوصی شد. چراکه این شرکت معتقد بود با متوقف ماندن نصب مابقی نمایشگرها دچار خسارت شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها