کشتی پرستاره ایران

کشتی ایران پرستاره است ، اگر قدر سرمایه‌های خود را در این رشته بدانیم و حساب شده و با برنامه به سوی افتخارات تازه قدم برداریم.
کد خبر: ۲۸۲۹۴۱

بی‌شک کسب مقام سومی تیم ملی کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی دانمارک برای کشتی دوستان و آنان که دل در گرو موفقیت‌ها و افتخارات این رشته قدیمی و مدال‌آور دارند، باعث خوشحالی و مسرت است، به‌ویژه آن‌که به دنبال ناکامی و شکست در المپیک شرایط بدی بر کشتی حاکم شده بود و همه با بدگمانی به نتایج این رشته می‌نگریستند. اما جوانگرایی انجام شده در کادرفنی و بعضا در ترکیب تیم ملی کشتی آزاد ایران، شرایط بهتری را بر فضای این ورزش ملی حاکم کرد تا تیم با همدلی و اتحاد ایجاد شده در مسیر بازیابی موقعیت خود در کشتی جهان حرکت کند.

به‌طور طبیعی در شرایط حاضر کسب 3 مدال طلا، نقره و برنز و صعود از سکوی سومی جهان نیز یک نوع موفقیت به حساب می‌آید، اما نکته این است که این دلیلی نمی‌شود نقاط ضعف موجود را نادیده بگیریم و دوباره اسیر غفلت و خود بزرگ‌بینی شویم. بعکس باید از همین امروز دوچندان کوشید و با تحت پوشش قرار دادن سرمایه‌های هر وزن برای حضور در میادین بعدی بویژه بازی‌های آسیایی گوانگجو چین و المپیک لندن آماده شد.

یقینا با توجه به استعدادها و سرمایه‌های موجود می‌توان در هر وزن دو، سه کشتی‌گیر خوب را تحت‌پوشش گرفت و با رفع نقاط ضعف احتمالی و شرکت‌دادن‌شان در تورنمنت‌های مختلف آنان را برای نتیجه‌گیری در رقابت‌های مهم پیش رو از هر حیث صیقل زد و موقعیت‌شان را ارتقا داد. یکی از ایرادهای اساسی کشتی ما همیشه این بوده که در پی هر موفقیتی، چهره در گریبان کشیده و نسبت به آینده غافل شده است. امیدوارم دیگر شاهد چنین مساله‌ای نباشیم و تیم ملی کشتی آزاد با قدرت برنامه‌های خود را تا 3 سال دیگر منسجم و هدفمند پیش ببرد.

واقعیت این است که امروز کشتی گرفتن در دنیا به نسبت گذشته سخت و پیچیده نیست و کشتی‌گیری در این عرصه موفق است که برای زیرگیری و دفاع شگرد داشته باشد و در عین حال بتواند کشتی را اداره کند. این نیز به‌خاطر تغییر و تحولاتی است که در قانون مبارزه ایجاد شده و کشتی‌گیر باید بتواند با تاکتیک مشخص برای هر دو دقیقه، گلیم خود را سالم از آب بیرون بکشد.درست مثل مهدی تقوی جوان دلاور کشتی که در دانمارک ستاره بی‌بدیل کشتی ایران بود و بی‌شک اگر این جوان مازنی قدر خود را بداند و غره نشود، می‌تواند برای سال‌ها در آسمان کشتی جهان همچون حمید سوریان در کشتی فرنگی بدرخشد. کوتاه سخن آن‌که باید به جوانان میدان داد و زمان اوجگیری شان را به تاخیر نینداخت که در چنین شرایطی کشتی ما می‌تواند ده‌ها ستاره مثل مهدی تقوی داشته باشد.

عباس جدیدی
قهرمان سابق سنگین وزن کشتی جهان و المپیک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها