گرگهای هندی 7 کودک را خوردند

جام جم آنلاین - در طول 3 ماه گذشته گرگهای وحشی در شمال هند 7 کودک را خورده و بیش از 20 نفر را زخمی کردند. مقامات محلی در ایالت اوتار پرادش ضمن تایید این خبر به آسوشیتدپرس گفتند
کد خبر: ۲۷۶۷۹
دهکده های منطقه باهرایچ طعمه حملات اخیر شده و مردان به ناچار دست به نگهبانی شبانه از خانه های خود زده و اطراف خانه ها حصار گذاشته اند.
به همین دلیل اداره جنگل بانی دستور شکار گرگهای وحشی را صادر کرده و به مردم گفته آنها می توانند در مقابل حفظ جان خود گرگهای را شکار کنند.
آشوک سینگ ، رئیس سابق اداره جنگل بانی در باهرایچ می گویند به طور طبیعی گرگها از نزدیک شدن به مناطق مسکونی خودداری می کنند اما تخریب جنگل ها و تهدید زندگی شان باعث شده تا به خانه های مردم هجوم بیاورند.
به گفته وی گرگهای گرسنه ابتدا برای کسب غذا به حیوانات کوچک حمله می کنند و بعد بسراغ انسانها می آیند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها