حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
بازپرس جنایی افزود: پس از تحقیقات و کارشناسی صورت گرفته روز گذشته ماموران کلانتری 140 باغ فیض پرونده را، همراه گزارش کارشناسی به دادسرا ارائه کردند که مشخص شد در ارتباط با این حادثه 50 درصد سازمان آب و فاضلاب تهران و 50درصد نیز اداره آب غرب تهران مقصر هستند؛ زیرا آنها تمهیدات لازم را برای حفظ و حراست از این مخزن فراهم نکردهاند.
شاملو تصریح کرد: در این ارتباط و با توجه به گزارش اداره بهداشت پس از نمونهبرداری از مخزن آب، اعلام شده آب موجود در مخزن فاقد آلودگی میکروبی بوده است.
بازپرس ویژه قتل تهران افزود: در ارتباط با این حادثه و برای حفاظت بیشتر، باید برخی سازمانها از جمله شهرداری و اداره برق در این خصوص به وظایف خود عمل کنند تا مراقبت بیشتری از مخازن آب که در نوع خود حائز اهمیت بسیاری است به عمل آید.
قاضی جنایی در پاسخ به پرسش خبرنگار <جامجم> در ارتباط با شناسایی هویت و علت مرگ مردی که جسد وی در مخزن آب شرب پونک کشف شده است، گفت: پس از انتقال جسد به پزشکی قانونی، بررسیهای پزشکی مشخص کرد، جسد فوق متعلق به یک مرد است، اما به دلیل آن که وی فاقد هر نوع مدارک شناسایی بوده، هنوز هویتش مشخص نشده است اما ماموران شعبه 10 پلیس آگاهی تهران تحقیقات گستردهای را در ارتباط با افراد گمشده آغاز کردهاند تا بتوانند سرنخی از هویت جسد به دست آورند.
قاضی جنایی افزود: هنوز علت مرگ مرد فوتشده در پردهای از ابهام قرار دارد، اما این که وی به قتل رسیده است، به عنوان اولین فرضیه برای پلیس مطرح است که تحقیق در این زمینه ادامه دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....