کوتاه از جهان

ترور ناکام مالکی

جام‌جم آنلاین: نوری المالکی، نخست‌وزیر عراق اخیرا توسط یکی از نیروهای گارد حفاظتش هدف سوء‌قصدی نافرجام قرار گرفته بود. جلال‌الدین الصغیر، از نمایندگان ائتلاف یکپارچه شیعی و عضو مجلس اعلای اسلامی عراق به روزنامه الشرق‌الاوسط گفت: یکی از محافظان مالکی قصد ترور وی را داشت.
کد خبر: ۲۷۲۱۹۵

صغیر بی‌‌آنکه توضیح بیشتری در این رابطه ارائه دهد، افزود: این توطئه قبل از اجرا، شناسایی و به موقع خنثی شدو مالکی جان سالم به دربرد.

هشدار پوتین به گرجستان

جام‌جم آنلاین: ولادیمیر پوتین، نخست‌وزیر روسیه با اشاره به حمایت کشورش از اوستیای‌جنوبی در برابر تهدیدات به رهبران گرجستان درباره ماجراجویی مجدد هشدار داد.

پوتین در مصاحبه‌ای اختصاصی با شبکه خبری روسیاالیوم گفت: روسیه، اوستیا و آبخازیا را دربرابر تهدیدات نظامی گرجستان تنها نمی‌گذارد.

وی با اشاره به این‌که ماجراجویی مجدد برای گرجستان پرهزینه خواهد بود، افزود: آنها از حوادث سال قبل درس‌هایی گرفته‌اند که ماجراجویی را سخت‌تر می‌کند.

ابقای عباس در رهبری فتح

جام‌جم آنلاین: محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی در پایان ششمین کنگره سراسری فتح بدون رای‌گیری در مقام ریاست این گروه ابقا شد.

به گزارش شبکه خبری BBC ،‌ عباس که طی 5 سال گذشته رهبری فتح را به‌عهده داشته به ظاهر با اجماع در سمت خود ابقا شده است.

جنبش حماس بلافاصله به این انتصاب واکنش نشان داد و به رغم داخلی دانستن این تصمیم تاکید کرد ابقای عباس موجب بهبود اوضاع این جنبش نمی‌شود.

30 تهدید روزانه برای اوباما

جام‌جم آنلاین: باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا روزانه بیش از 30 مورد تهدید به مرگ دریافت می‌کند و به همین دلیل به شدت توسط سرویس مخفی محافظت می‌شود.

رونالد کسلر، نویسنده کتاب «سرویس مخفی رئیس‌جمهور‌» ادعا دارد پس از روی کار آمدن اوباما تعداد تهدیدهای روزانه علیه رئیس‌جمهور به 30 مورد رسیده است.

مقامات اطلاعاتی آمریکا در آستانه برگزاری مراسم تحلیف اوباما اطلاعاتی دال بر احتمال تلاش گروه الشباب سومالی برای اخلال در این مراسم دریافت کرده بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها