در 18 سالگی

فرزند طلاق زورگیر شد

پسر 18 ساله‌ای که از 15 سالگی پدر و مادرش از یکدیگر جدا شده بودند به زورگیری و اعتیاد روی آورد.
کد خبر: ۲۷۱۹۲۸

به گزارش فارس ،‌ عصر 28 اردیبهشت، مردی با مراجعه به شعبه اول بازپرسی دادسرای ناحیه 14 تهران مسئولان را از وقوع یک زورگیری با خبر کرد.

این فرد مدعی شد در ساعت 23 شب گذشته در حالی که پس از انجام یک معامله تجاری و با موتورسیکلت به سمت منزل می‌رفتم، راکبان یک موتورسیکلت با استفاده از تاریکی شب و در یک محل خلوت در خیابان نبرد ابتدا اقدام به متوقف کردن من کرده و با استفاده از چاقو و قمه و تهدید، مبلغ 6 میلیون تومان وجوه نقد و یک سرویس طلا به ارزش تقریبی یک میلیون تومان را از دستم ربودند.

وی افزود: این افراد مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند. به دلیل سر و صداهای به وجود آمده تعدادی از رهگذران با مشاهده صحنه به کمک من شتافته و با سارقان درگیر شدند که به همین علت سارقان با رها کردن موتورسیکلت خود به صورت پیاده از محل متواری شدند.

به دستور سپیدنامه، بازپرس شعبه اول دادسرای شهید محلاتی، پرونده جهت رسیدگی تخصصی به کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.

کارآگاهان در تحقیقات اولیه و با استفاده از اطلاعات به دست آمده از مالباخته و بهره‌گیری از بانک اطلاعاتی مجرمان سابقه‌دار فردی به نام حامد (18 ساله) دارای سوابق متعدد در خصوص زورگیری را شناسایی کرده و دستگیری وی را در دستور کار خود قرار دادند.

با پیگیری جدی افسر پرونده، محل اختفای جدید حامد در منزل پدربزرگش در خیابان نبرد شناسایی و این محل به صورت شبانه‌روزی تحت نظر قرار گرفت.

در تاریخ 15 مرداد سال‌جاری ، کارآگاهان با اطمینان حضور وی در مکان مورد نظر، در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کرده و به پایگاه ششم منتقل کردند.

بررسی از سوابق حامد نشان داد وی دارای سه فقره سابقه زورگیری در سال‌های 86 و 87 بوده که در هر یک از این پرونده‌ها به اتفاق همدستان خود اقدام به زورگیری از تعدادی از شهروندان در مناطق جنوب شرق تهران کرده که در این سه پرونده پس از سیر مراحل قانونی از طریق مرجع قضایی به تحمل کیفر و رد مال محکوم و روانه زندان شده است.

در تحقیقات کارآگاهان مشخص شد حامد به اتفاق 3 نفر از همدستان خود اقدام به زورگیری از شهروندان می‌کرده که یکی از آنها به نام ابوالفضل (23 ساله) در پرونده‌ای دیگر به اتهام زورگیری قبلاً توسط کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و روانه زندان شده است اما 2 نفر دیگر از همدستان حامد متواری است.

تاکنون این متهم 18ساله به 30 فقره زورگیری از زمستان سال گذشته اعتراف کرده است. 11نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند و ارزش اموال مسروقه از 11 مالباخته شناسایی شده بیش از 20 میلیون تومان وجه نقد به همراه گوشی‌های تلفن همراه و سایر مدارک مشخص شده است.

متهمان در تعدادی از سرقت‌های خود ابتدا در جلوی مراکز تجاری از قبیل بانک‌ها اقدام به شناسایی افراد کرده و سپس با تعقیب آنان که معمولاً وجه نقد را به صورت آشکار حمل می‌کردند در یک فرصت مناسب به شیوه فوق وجوه نقد را از آنان به سرقت برده و سریعاً متواری می‌شدند.

در مواردی نیز این سرقت‌ها همراه با ضرب و شتم و وارد کردن جراحات برای مالباختگان همراه بوده‌ است این افراد همگی دارای اعتیاد به مصرف مواد مخدر از نوع شیشه هستند و انگیزه اصلی آنان از ارتکاب سرقت تأمین هزینه مواد مخدر بوده و در زمان دستگیری یک قبضه قمه که در موتورسیکلت مکشوفه جاسازی شده بود کشف و ضبط شد.

این افراد پس از سرقت 7 میلیون تومانی در تاریخ 27 اردیبهشت اقدام به خرید دو دستگاه موتورسیکلت طرح هوندای سرمه‌ای رنگ کرده و با استفاده از این موتورسیکلت‌ها سرقت‌ها و زورگیری‌های خود را انجام می‌دادند.

بررسی‌های دیگر در خصوص خانواده حامد نشان داد: پدر و مادر حامد سال‌ها پیش از یکدیگر جدا شده که این امر می‌تواند تأثیر زیادی در معاشرت وی با افراد دارای موارد سوء اخلاقی و همچنین گرایش به سوی مواد مخدر و شروع به ارتکاب جرایم از آغاز نوجوانی وی در 15 سالگی داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها