سوءاستفاده وزیر

سفر خانم اولا اشمیت وزیر بهداشت آلمان به اسپانیا خبرساز شد. خانم وزیر با خودرو دولتی سفر کرده بود که خودرو را دزدیدند.
کد خبر: ۲۷۱۲۵۰

به گزارش بی‌بی‌سی، مرسدس‌بنز کلاساس، 90 هزار یورویی حامل خانم وزیر را در الیکانته اسپانیا دزدیدند. خانم اشمیت با هواپیما و با هزینه خود به آنجا رفته بود و بعد راننده او با ماشین 2400 کیلومتر را طی کرد تا برای انجام کارهای دولتی در خدمت ایشان باشد. سیاستمداران مخالف می‌خواهند بدانند وی چرا به خودرو دولتی در اسپانیا نیاز داشته در حالی که می‌توانسته از خودروهای سفارت آلمان در اسپانیا استفاده کند. یک گروه از مالیات‌دهندگان آلمانی نیز به روزنامه بیلدام زونتاگ گفتند: پول مالیات‌دهندگان نباید برای راحتی یک وزیر تلف شود.

مسوولان وزارت بهداشت آلمان گفتند خانم اشمیت، مانند همه وزیران کابینه، برای انجام کارهای دولتی و شخصی خود همواره یک خودرو در اختیار دارد. به گفته این مقامات خانم اشمیت با عده‌ای از آلمانی‌های مقیم اسپانیا دیدار کرد و هزینه استفاده شخصی خود از خودرو را مطابق مقررات خواهد پرداخت.

دزدان کلیدهای خودرو را از محل اقامت راننده وزیر در نزدیکی الیکانته، که جایی خوش‌آب و هوا و مورد علاقه آلمانی‌ها در ساحل «کاستا بلانکا»ی اسپانیا است، دزدیده بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها