کوتاه از جهان

تصمیم عجیب اوباما

جام‌جم آنلاین: بارک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا با وجود پیگیری سیاست گفتگو با سوریه روز پنجشنبه قانون تحریم‌های سوریه را برای یک سال دیگر تمدید کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، اوباما در یادداشتی به کنگره با اذعان به پیشرفت‌ مذاکرات واشنگتن و دمشق ادعا کرد سوریه همچنان تهدیدی برای امنیت آمریکا ست.
کد خبر: ۲۷۰۱۳۳

جورج بوش، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در سال 2004 تحریم‌های سوریه را به ادعای حمایت این کشور از تروریسم برقرار کرد.

توصیه نصرالله

جام‌جم آنلاین: سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان بر ضرورت ادامه مذاکره و همکاری‌ها بین احزاب سیاسی این کشور پس از تشکیل دولت مشارکت ملی تاکید کرد.

به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، نصرالله با تاکید بر لزوم حفظ آرامش جهت تشکیل دولت مشارکت ملی خواستار ادامه همکاری بین احزاب سیاسی لبنان شد.

وی ابراز امیدواری کرد با توجه به توافق‌های به وجود آمده در خصوص ساختار کابینه امکان دولت جدید تشکیل هر چه سریع‌تر تشکیل شود.

وداع شفر با ناتو

جام‌جم آنلاین: یاپ دهوپ شفر، دبیرکل ناتو طی مراسمی با مقام‌های ناتو در مقر مرکزی این سازمان در بروکسل، پایتخت بلژیک و مقر ناتو رسما خداحافظی کرد.

به گزارش خبرگزاری چینی شینهوا، شفر پس از ملاقات با مقامات ارشد ناتو و قرار دادن دسته گلی بر بنای یادبود سربازان کشته شده ناتو از ساختار این سازمان خارج شد.آندرس فوگ راسموسن، نخست وزیر پیشین دانمارک و دبیر کل جدید ناتو از روز دوشنبه رسما ریاست این سازمان را برعهده خواهد گرفت.

عقب‌نشینی نتانیاهو

جام‌جم آنلاین: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی دیروز دستور توقف پروژه ساخت 900 واحد آپارتمانی جدید در شرق بیت‌المقدس را صادر کرد.

به گزارش روزنامه صهیونیستی هاآرتص، این دستور یک روز پس از دیدار وی با جورج میچل، نماینده ویژه آمریکا در خاورمیانه صادر شد.این خانه‌ها قرار بود در منطقه پیسگات زاو، از محلات یهودی شرق بیت‌المقدس در داخل کرانه‌باختری رود اردن ساخته شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها