حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
آلودگی ناشی از ذرات معلق اینک برای دومین بار بر آسمان تهران چنبره زده است. آسمانی که خود البته سالهاست که با آلودگیهای ناشی از دود و دم خودروهای فرسوده و غیر استاندارد دست و پنجه نرم می کند.
تهران البته شاید آخرین شهری باشد در ایران که هوایش طعم خاک می دهد. چه پیش از آن اهواز، بوشهر و تمام استانهای جنوب و جنوب غربی ایران طعم همسایگی با بیابانهای عراق را چشیده اند.
در این باره مدیر عامل شرکت کنترل و کیفیت آلودگی هوای تهران به شهروندان توصیه شده است که از هر گونه فعالیت بدنی در ارتفاعات و تردد در نقاط پر ترافیک جدا خودداری کنند.
دکتر یوسف رشیدی با اشاره به این که میزان آلودگی هوای تهران از روز گذشته در این ساعت دو برابر شده اظهارداشت: در حال حاضر هوای تهران از نظر آلودگی در شرایط بحران قرار دارد و این افزایش الودگی بی سابقه است و ما امیدواریم به تدریج از غلظت ذرات معلق در هوا کاسته شود.
به گفته این کارشناس محیط زیست: هم اکنون منتظر دریافت اطلاعات کامل تر از محیط زیست تهران هستیم تا تدابیر لازم برای کنترل این وضعیت اندیشیده شود.
رشیدی در پاسخ به این سئوال که زمان خروج از این وضعیت را چه زمانی پیش بینی کردید؟ ، بیان داشت: بر پایه گزارشهای دریافتی از عصر امروز از میزان غلظت ذرات معلق کاسته خواهد شد اما این تنها یک پیش بینی است.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت آلودگی هوای تهران ابراز امیدواری کرد شهروندان به توصیه های اعلام شده از سوی نهادهای ذیربط توجه کنند تا دچار مشکل نشوند.
مهر
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....