حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
در 22 فوریه شرکت AMD، ریزپردازنده K6-III، با کلاک 400 و 450 مگاهرتزی را فقط بهمنظور OEM عرضه کرد. در این ریزپردازنده حدود 23 میلیون ترانزیستور وجود داشت و مادربردهای آن، باید از سوکتهای سوپرسوکت7 پشتیبانی میکردند.
این ریزپردازنده از باس Front Side 100 مگاهرتزی پشتیبانی میکرد و نمونه بهتری نسبت به تراشه قبلی AMD، که از باس 66 مگاهرتزی بهره میبردند، بهشمار میرفت. استفاده از باس 100 مگاهرتزی، این شرکت را در رقابت با اینتل که از پنتیوم II خود نیز از باس 100 مگاهرتزی استفاده میکرد، نگه میداشت.
در 31 آگوست شرکت اپل کامپیوتر PowerMac G4 را عرضه کرد. تراشه پاورمک را شرکت موتورولا با همین عنوان تولید کرد. این کامپیوتر که سه نوع 400، 450 و 500 مگاهرتزی داشت، ادعا میشد که نخستین کامپیوتر شخصی است که توانایی انجام بیش از یک میلیون عملیات ممیز شناور در ثانیه را دارد.
بیست و نهم نوامبر برای شرکت AMD همزمان بود با عرضه Athlon 750 مگاهرتزی.
یکی از مهمترین بازیهای دنیای کامپیوتر، یعنی Quake به نسخه 3 رسید. این بازی تیراندازی اول شخص که تحت شبکه اجرا میشد، به یکی از ارکان اصلی مسابقات کامپیوتری بدل شده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....