پس از آزادی

4 زندانی 120 دستگاه خودرو دزدیدند

دزد حرفه‌ای که پس از آزادی از زندان، با 3 زندانی دیگر یک باند سرقت خودرو راه‌اندازی و با همدستی 22 نفر دیگر 120 دستگاه خودرو را سرقت کرده و به فروش رسانده‌اند، از سوی ماموران اداره سرقت و جرایم خاص آگاهی استان تهران دستگیر شدند.
کد خبر: ۲۶۵۳۰۴

سردار علیرضا اکبرشاهی، فرمانده انتظامی استان تهران از دستگیری یک باند 26 نفره سرقت و خرید و فروش خودروهای مسروقه خبر داد و روز گذشته در جمع خبرنگاران گفت: اوایل فروردین امسال مردی با حضور در اداره سرقت و جرایم خاص پلیس آگاهی استان تهران، از به سرقت رفتن یک دستگاه خودروی پژو خبر داد.

مرد شاکی در اظهاراتش به پلیس گفت: برای کار اداری به یکی از بانک‌ها در عظیمیه کرج رفته بودم و هنگام بازگشت از این محل، متوجه شدم خودرویم به سرقت رفته است.

پس از این شکایت، پرونده‌ای تشکیل و تحقیقات در این خصوص آغاز شد تا این‌که شکایت‌های دیگری مطرح شد. کارآگاهان در بررسی پرونده‌های جدید متوجه شدند همه خودروها از نوع پژو بوده و به یک شیوه به سرقت رفته‌اند.

ردپای 4 مرد سابقه‌دار در سرقت خودرو

فرمانده انتظامی استان تهران افزود: کارآگاهان در ادامه تحقیقات پی بردند در 2 سال گذشته هم سرقت‌هایی مشابه در سطح شهرستان کرج اتفاق افتاده است. با مشخص شدن این موضوع، وقتی کارآگاهان به یقین رسیدند که سارقان از اعضای یک باند حرفه‌ای هستند؛ به بررسی آلبوم متهمان سابقه‌دار پرداختند که معلوم شد 4 دزد سابقه‌دار به نام‌های محمود، محمد، جمشید و برادرش باب‌الله سال 86 از زندان آزاد شده‌اند و احتمالا سرقت‌های خود را از سر گرفته‌اند.

با به دست آمدن این اطلاعات، پاتوق‌های احتمالی آنها زیرنظر گرفته شد تا این‌که ماموران پی بردند این 4 سارق حرفه‌ای، باندی را تشکیل داده‌اند و اقدام به سرقت و فروش خودروهای پژو مسروقه می‌کنند. سردار اکبرشاهی ادامه داد: تحقیقات پلیسی در این زمینه ادامه یافت و سرانجام 2 ماه قبل، 3 نفر از سارقان شناسایی و در یکی از محله‌های کرج دستگیر شدند.

با انتقال این 3 متهم به اداره سرقت و جرایم خاص آگاهی استان تهران، آنها اعتراف کردند که در سرقت خودروهای پژو در کرج نقش داشته‌اند و سرکرده باند فردی به نام محمد است و او خودروهای مسروقه را از طریق همدستان خود و 2 جاعل دیگر در استان فارس به فروش می‌رساند.

به دنبال اعتراف این3 سارق حرفه‌ای، تحقیقات برای یافتن محمد  سرکرده باند  ادامه داشت تا این‌که ماموران با کسب نیابت قضایی از سوی بازپرس کرمی، رئیس شعبه پنجم دادسرای جرایم جنایی کرج به استان فارس عزیمت کردند و موفق به دستگیری 17 خریدار اموال مسروقه شدند، اما جستجو برای یافتن سرکرده باند بی‌نتیجه ماند.

با انتقال این متهمان به مرکز پلیس، آنها مورد بازجویی قرار گرفتند و به همکاری با اعضای باند سرقت اعتراف کردند. جستجوهای ویژه پلیسی برای یافتن دزد سابقه‌دار - محمد - ادامه داشت تا این که مشخص شد اوایل تیرماه این متهم به کرج بازگشته است. با مشخص شدن این موضوع، پاتوق‌های احتمالی وی زیر نظر گرفته شد تا عاقبت دستگیر شد.

اعتراف سرکرده به 120 فقره سرقت خودرو

رئیس پلیس استان تهران تصریح کرد: با انتقال محمد، سرکرده باند به اداره سرقت و جرایم خاص آگاهی استان تهران، وی مورد بازجویی قرار گرفت و در اعترافاتش به پلیس گفت: 4 مرتبه به اتهام سرقت خودروهای مدل بالا و فروش آن دستگیر و روانه زندان شده‌‌ام. 2 سال و نیم قبل وقتی من و 3 همدستم جمشید، باب‌الله و محمود به ترتیب پس از چند ماه از زندان آزاد شدیم، باند جدیدی راه‌اندازی کردیم بنابراین با خودرویی که سال‌ها قبل سرقت کرده بودیم، در محله‌های چهارراه طالقانی، بلوار ماهان، عظیمیه و ‌میدان هفت‌تیر پرسه می‌زدیم و خودروهای پژو را که سرنشینان آن افراد شیک‌پوش بودند، انتخاب و آن خودرو را تعقیب می‌‌کردیم و هنگامی که مقابل بانک، مجتمع مسکونی یا مراکز خرید پارک می‌شد، به خودرو نزدیک و پس از چند دقیقه اقدام به تخریب قفل خودرو می‌‌کردیم و آن را به سرقت می‌بردیم سپس خودروهای مسروقه را به باغ متروکه‌ای در شهریار منتقل و با کمک 2 جاعل حرفه‌ای به نام‌‌های حمید و مجید با تهیه اسناد و مدارک جعلی، اقدام به سند نمره کردن خودروها می‌‌کردیم و بعد از طریق واسطه‌‌هایمان خودروها را به قیمت 2 تا 3 میلیون تومان به خریداران اموال مسروقه تحویل می‌دادیم و آنها نیز خودروها را به قیمت بالایی در استان‌های فارس، کرمان، هرمزگان و بوشهر می‌‌فروختند.

متهم ادامه داد: از ترس این که مخفیگاه‌مان لو نرود، سرقت‌ها را در کرج متوقف کردیم و به سرقت خودرو در شهرستان‌های قزوین، تهران، شیراز، هشتگرد، ساوجبلاغ و شهریار روی آوردیم و تاکنون 120 فقره خودرو سرقت کرده‌ایم.

به دنبال اعتراف سرکرده باند، 2 جاعل فراری و 3 خریدار اموال مسروقه دیگر در کرج و تهران شناسایی و دستگیر شدند و به همکاری با اعضای باند اعتراف کردند.

بنابراین گزارش، اعضای 26 نفره این باند با قرار بازداشت موقت از سوی بازپرس کرمی، روانه زندان شدند و تحقیقات از آنها در حالی ادامه دارد که از مخفیگاه‌های این باند، دستگاه‌های ضرب پلاک، اسناد و مدارک جعلی شامل کارت‌های خودرو، شناسنامه و برگه‌های جعلی فروش خودرو از کارخانه‌های معتبر، مهرهای جعلی مربوط به مراکز انتظامی، شرکت‌های فروش خودرو، کیس رایانه، مدارک و ادوات جعل و سند نمره کردن خودروها و 11 کیلو مواد مخدر کشف و ضبط شد و در ادامه تحقیقات معلوم شد تمامی اعضای این باند 26 نفره دارای 4 تا 9 فقره سابقه کیفری هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها