کوتاه از جهان

فشار کنست بر نتانیاهو

جام‌جم آنلاین: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی دیروز به واسطه بررسی 4 طرح رای عدم‌ اعتماد به کابینه وی تحت فشار فزاینده‌ای قرار گفت. به گزارش رادیو رژیم صهیونیستی، ارائه این طرح‌ها به کنست نمادی از بروز بحران در شیوه تعامل دولت نتانیاهو با جریان‌های مخالف دولت است. اوضاع نابسامان اقتصادی و اجتماعی، نحوه اجرای سیاست خارجی و موضوع فلسطین از مشکلاتی است که نتانیاهو در اداره امور با آن مواجه شده است.
کد خبر: ۲۶۱۹۰۹

بی‌اعتمادی ترکیه به اروپا

جام‌جم آنلاین: رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه از مخالفت برخی کشورهای اروپایی با ادامه مذاکرات برای پیوستن این کشور به اتحادیه‌اروپا انتقاد کرد.

به گزارش روزنامه ملیت چاپ ترکیه، اردوغان بدون نام بردن از کشوری خاص در اتحادیه‌اروپا گفت: این مخالفت‌ها به نوعی دشمنی تبدیل شده است.

وی افزود: این عداوت اروپا نسبت به الحاق ترکیه به اتحادیه‌اروپا ضربه‌ خطرناکی به اعتماد ترکیه نسبت به این روند وارد کرده است.

بازگشت ملاعمر

جام‌جم آنلاین: ملامحمد عمر، رهبر طالبان به ظاهر با بازگشت به صحنه مدیریتی این گروه در افغانستان کنترل کامل نیروهایش را به طور مستقیم به دست گرفته است.

به گزارش روزنامه آلمانی دراشتاندارد، ملاعمر از این پس رهبری نیروهای طالبان در عملیات‌ نظامی را شخصا به عهده می‌گیرد.

کارشناسان این اقدام ملا عمر را یک تغییر راهبرد آشکار برای طالبان تفسیر کرده‌اند. او پیش از این دست‌اندرکار جمع‌آوری کمک‌ مالی برای طالبان بود.

انتقاد زرداری از آمریکا

جام‌جم آنلاین: آصف‌علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان با متهم کردن واشنگتن به استفاده از کشورش در جنگ سرد،‌ واشنگتن را مقصر وضع کنونی در این کشور دانست.

زرداری طی مقاله‌ای در روزنامه‌ واشنگتن‌پست از هم پیمانان آمریکایی خود خواسته برای مساعدت به وی در نجات دموکراسی کمک فوری بفرستند.

وی ادعا کرده مافیای هروئین که برای متلاشی کردن اتحاد شوروی از درون سر برآورد امروز سالانه 5 میلیارد دلار برای تروریست‌ها درآمدزایی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها