به همت مردم و کمیته امداد

فقرا به حج می روند

معاون شرکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) غرب استان تهران از برگزاری طرح حج فقرا برای نخستین بار در کشور خبر داد.
کد خبر: ۲۶۰۹۸۶

به گزارش خبرگزاری فارس، یحیی رمضانی امروز دوشنبه گفت: طرح حج فقرا برای اولین بار در کشور به منظور تقویت روحیه معنوی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد اجرا می‌شود.

وی، هدف طرح حج فقرا را "تقویت روحیه معنوی خانواده های تحت پوشش این نهاد و ترویج فرهنگ ناب ارتباط با اهل بیت " بیان کرد و افزود: با این طرح هر خیر و نیکوکار با پذیرفتن هزینه سفر و اعزام یک نیازمند به حج یا سفرهای زیارتی همچون مشهد مقدس در این امر خداپسندانه شرکت می‌کند.

رمضانی تصریح کرد: کمیته امداد به عنوان متولی امور محرومین جامعه برای
احیای سنت حسنه انفاق و ایجاد فرصت برای بسیاری از مسئولان و نیکوکاران که علاقمند خدمت به محرومان هستند طرح فوق را به اجرا درآورده است.

 

بر اساس موازین شرعی، حج بر اغنیا و کسانی واجب است که استطاعت مالی و جسمی لازم برای زیارت خانه خدا را دارند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها