خانه‌دوست

شادی بیاد که بمونه

ماجده 17 ساله از بهشهر: یه روز داشتم از بازار برمی‌گشتم خونه که متوجه شدم یادم رفته کرم ضد آفتاب بخرم، واسه همین رفتم تو یه داروخونه که بعدا متوجه شدم رفتم دامپزشکی!
کد خبر: ۲۵۷۲۸۱

می‌رم داخل و به آقا می‌گم: ببخشید کرم ضد آفتاب می‌خواستم،آقا می‌گه: واسه چی می‌خوایین؟! گفتم: فرقی نداره 60 درصد باشه! گفت: واسه کی می‌خوایین؟( !متوجه شده بود که اشتباهی اومدم)، بعد به دور و ورم یه نیگاهی کردم و دیدم عکس مرغ، جوجه، گاو و... داره! کم نیاوردم به آقا با خنده گفتم: واسه گوسفندم می‌خوام!

امیر: چگونه با کافه کاغذی آشنا شدم: اواخر خرداد پارسال بود که داشتیم توی کتابخونه برای امتحانات پایان ترم مطالعه می‌کردیم. موقع برگشتن از کتابخونه دوستم یه جام‌جم گرفت. البته من خیلی قبل‌تر از اون موقع جام‌جم می‌گرفتم منتها روز‌های یکشنبه و اون روز که بر حسب اتفاق سه شنبه بود به توصیه دوستم من هم یه جام‌جم گرفتم و به دقت ضمیمه‌اش رو مطالعه کردم، جوگیر نشی‌ها ولی از کافه کاغذی خیلی خوشم اومد چون با پیش فرضی که دوستم برام گفته بود خوندمش و خیلی باهاش حال کردم و از اون موقع که فکر کنم 28 خرداد بود تا امروز همه نسل‌سوم‌‌ها رو خوندم و یه آرشیو ازشون دارم که وقتی نگاهشون می‌کنم یه احساس خوبی بهم دست می‌ده.

هارپاگ نیازی: چشم انتظار می‌شینم و/ زل می‌زنم به پنجره/ هر غروبا با یادتو می‌زنم این دلو گره/ آرزوها رو خط به خط/ رج می‌زنم به دامنت/ تا تو بیا ببینمت سوار دشت آینه/ گفتی می‌یام اگه یه روز/ ظلمت شب پا بگیره/ دلواپسی دوریت تو سینه‌ها جا بگیره/ گفتی می‌یام اگه یه روز/ تاریکی بیداد بکنه /بنده مومن از ته دل منو فریاد بکنه/ بیا که از روی تو ماه/ رونق بازارش بره/ بیا که از حضور تو/ غنچه خندون وا بشه/ شادی بیاد که بمونه/ غما و غصه‌هاش بره/ این جمعه‌ام گذشته و باز نیومدی ای نازنین/ جمعه بعدی می‌مونم/ منتظرت ای بهترین

آفتاب از شمال: یادم می‌یاد اولین روزی که این صفحه رو دنبال کردم... تو خیابون داشتم واسه خودم قدم می‌زدم و به درسا و کنکورم فکر می‌کردم و طبق راهنمایی‌هاتون از پیاده‌رو می‌رفتم که چشمم افتاد به آب‌های فاضلاب! از قضا توش روزنامه نسل‌سوم بود و صفحه کافه کاغذی!؟ همین‌طور که باهاش جلوتر می‌رفتم مطالب بس جالب‌‌تونو هم می‌خوندم و با این صفحه آشنا شدم و ازش خوشم اومد... خلاصه دیگه همین‌طور جریان آب بیشتر شد و از منم هی سرعت ببر بالا و برو دنبالش باقی‌‌شو بخون. این طوری شد که اون روز هفته نامه‌تونو دنبال کردم و همچنانم دنبال‌تون می‌کنم ولی نه از تو آب.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها