پارک علم و فناوری گیلان

مالکیت فکری شمال کشور به گیلانی‌ها رسید

پارک علم و فناوری گیلان ، مالکیت فکری وزارت علوم و تحقیقات منطقه ای شمال کشور را به دست آورد .از این پس صاحبان ایده و طرح های نو برای تامین اعتبارات و ثبت اختراعات می توانند امتیاز علمی و سند مالکیت طرح پژوهشی و تحقیقاتی خود را از این پارک دریافت کنند .
کد خبر: ۲۵۶۲۹۵

به گزارش واحد مرکزی خبر ،مسوول پارک علم و فناوری گیلان گفت :براساس مصوبه هیات دولت ، مجلس و ابلاغ وزارت علوم و تحقیقات کشور پارک علم و فن آوری گیلان مرجع پذیرش طرح و ایده های نو استان های گلستان ، مازندران و گیلان شد .

متقی طلب افزود: از این پس صاحبان ایده و طرح های نو برای تامین اعتبارات و ثبت اختراعات می توانند امتیاز علمی و سند مالکیت طرح پژوهشی و تحقیقاتی خود را از این پارک دریافت کنند .

پیش از این طرح های نو برای ارزیابی و ثبت اختراعات به تهران ، خراسان ، اصفهان ، تبریز و شیراز فرستاده می شد .

وی گفت : پرداخت بخشی از هزینه های ثبت اختراعات و واگذاری حق بهره برداری از اختراعات ثبت شده داخلی به تولید کنندگان ، پرداخت هزینه های کارشنا سی و مشاوره ای برای ارزیابی اختراعات و ایجاد زمینه های بهره برداری از اختراعات ثبت شده از امتیازات مالکیت فکری پارک علم و فناوری است .

درهفت سال فعالیت پارک علم و فناوری گیلان بیش از 40 طرح و ایده پذیرش شده و درحال اجراست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها