خنده جام

حرف‌های بی ربط

رضا رفیع: سابق بر این گاه‌گداری به مناسبت عرض کردیم که ما یک رفیق شفیق بیکاری داریم که از بیکاری که ام‌الفساد است گاهی در برخی چیزها از خودش شبهه در می‌کند. طوری که اگر زیر و بالایش را نمی‌شناختیم، خود ما هم همچین خیالات می‌کردیم که یحتمل دارد تشویش اذهان عمومی به قصد اضرار به غیر می‌کند که خیلی درد دارد. با عصبانیت می‌گوید: آخه این هم حرف شد که اکثر کاندیداهای ریاست جمهوری این روزها دم از تغییر می‌زنند؟ باراک اوباما حواسش نبود یک چیزی گفت. الان‌هم سفیل و سرگردان مانده که چه چیزی را تغییر بدهد که قبلا آن را تغییر نداده باشند. آن وقت درست است که پاره‌ای از نامزدهای عزیز ما با زبان‌های مختلف دم از تغییر بزنند؟
کد خبر: ۲۵۴۲۲۸

با لبخند می‌گویم: خب بعضی تغییرها قابل انجام است و اگر شدنی باشد، کاری ندارد. از همین الان هم الحمد‌لله این شعار تغییر، اثرات خود را تا حد کمی گذاشته. به گونه‌ای که مثلا در روزهای اخیر قیمت مرغ و تخم‌مرغ دچار تغییر شد و حدود 300 تومان در هر کیلو افزایش پیدا کرد.

می‌گوید (کماکان با عصبانیت): مرد حسابی...! حرف دهنت را بفهم. اصلا حالیت هست چی داری بلغور می‌کنی؟... شنیده بودم که خیلی قائل به ربط نیستی؛ اما نه تا این حد...! حد جاری کردن چیز خوبی است برای امثال جنابعالی.

می‌گویم (با همان تبسم شکرین): نگرفتی...! در جهان معاصر و در یک اکوسیستم تنگاتنگ، آنقدر همه چی به همه چی گره خورده که اگر مثلا  در فلان نقطه کشور یک پشه به علت افت فشار خون به هنگام بلند شدن دچار عدم تعادل شود، امواج صادره از این اتفاق در بهمان جای عالم ممکن است بر روی تیک آف هواپیمای بوئینگ 707 با موتور جت اثر تخریبی بگذارد و نتواند مثل آدم از زمین بلند شود و زمینگیر شود.

با اندکی لبخند می‌گوید: منظورت این است که برخی شعارهای سطحی و هوایی که معلوم است صرفا کاربرد تبلیغاتی و اصطلاحا پروپاگاند دارند، باعث بالا رفتن قیمت تخم‌مرغ و خود مرغ شده است؟

با کلی لبخند می‌گویم: احسنت به شیری که تو را خورد...! صاف زدی توی خال! پس آن مقدار مقدمه‌چینی و کش و قوس آمدن هم من‌باب قلق‌گیری بود؟ ای ناقلای صادراتی، دومیش خودتی...! بله، خوب ملتفت عرایض ما شدی. خاضعانه عرض کنم، بی‌شک کمال همنشینی با ما در تو اثر کرد...!

با لبخند می‌گوید: حالا ما به کنار. ما استثنا هستیم. ممکن است باشند دوستانی که هنوز ملتفت این معنا نشده باشند که برخی شعارهای الکی و کتره‌ای و کشکی، چه دخل و ربطی به افزایش نرخ مرغ و تخم نامبرده دارد؟...! مساله!

با عصبانیت می‌گویم: آقا رو...! مخاطبان فهیم ما را دسته کم گرفته است. ما اگر دهن مبارک خودمان را به قاعده یک فقره غنچه باز کنیم بفرماییم: «ف...»؛ عموم خوانندگان ما تا فرحزاد رفتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها