مطبخ

شنیسل مرغ در خانه

کد خبر: ۲۵۴۱۰۲

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه: سینه مرغ را از استخوان‌ها طوری جدا کنید که استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید و کمی آن را بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک مخلوط کنید. تکه‌های سینه مرغ را ابتدا در نان خشک کوبیده و سپس در تخم مرغ هم بزنید. مجدداً در نان خشک کوبیده بزنید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

میگو ژاپنی

مواد لازم برای خمیربه اندازه چهار نفر:

آرد گندم: 250 گرم (2 پیمانه)

تخم مرغ درشت: یک عدد

ماست غلیظ: یک پیمانه

شکر: یک‌‌دوم قاشق سوپخوری

جوش شیرین: یک‌دوم قاشق مرباخوری

بکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری

روغن آب کرده: 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه: ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده، خوب هم بزنید. جوش شیرین و بکینگ‌پودر و ماست را داخل این مایه ریخته، هم بزنید تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مایه بریزید و هم بزنید تا مایه به صورت خمیر لطیفی که به دست نچسبد دربیاید. در صورتی که چسبندگی پیدا کرد کمی آرد اضافه کنید و خمیر را خوب مالش دهید. خمیر باید کاملا صاف و یکنواخت و لطیف بشود، روی آن را می پوشانیم که 2 تا 3 ساعت بماند.

فلس میگو درشت را بگیرید، پشتش را با کارد تیزی چاک بدهید و روده آن را خارج کنید. دقت کنید دم میگو قطع نشود.

خمیر را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید. کمی آرد روی میز بریزید و هر قسمت از خمیر را با نورد باز کنید تا به شکل ورقه نازک در بیاید. با دهانه استکان دایره های کوچکی از خمیر بردارید و سر میگو را وسط دایره خمیر بگذارید و اطرافش را به طرف دم جمع کنید و فشار دهید تا میگو کاملا در خمیر پوشیده شود و دم آن بیرون بماند.

دور دم را فشار دهید که خمیر باز نشود و کاملا صاف شود. تمام میگو‌ها را بدین شکل آماده کنی. روغن مایع فراوان را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود ولی دود نکند. یک ردیف از میگوهای آماده شده را در روغن بیندازید وگاهی زیر و رو کنیدتا اطراف آن کاملا طلایی شده پف کند. سپس با کفگیر آنها را از روغن خارج کرده، در صافی بریزید تا روغن زیادی آن گرفته شود و داغ از آن استفاده کنید. در صورتی که میگوها را قبلا سرخ کرده اید،برای آنکه گرم شود 2 تا 3 دقیقه ظرف میگو را در فر ملایم روی پنجره قرار دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها