در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
طرز تهیه: سینه مرغ را از استخوانها طوری جدا کنید که استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید و کمی آن را بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک مخلوط کنید. تکههای سینه مرغ را ابتدا در نان خشک کوبیده و سپس در تخم مرغ هم بزنید. مجدداً در نان خشک کوبیده بزنید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
میگو ژاپنی
مواد لازم برای خمیربه اندازه چهار نفر:
آرد گندم: 250 گرم (2 پیمانه)
تخم مرغ درشت: یک عدد
ماست غلیظ: یک پیمانه
شکر: یکدوم قاشق سوپخوری
جوش شیرین: یکدوم قاشق مرباخوری
بکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
روغن آب کرده: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه: ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده، خوب هم بزنید. جوش شیرین و بکینگپودر و ماست را داخل این مایه ریخته، هم بزنید تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مایه بریزید و هم بزنید تا مایه به صورت خمیر لطیفی که به دست نچسبد دربیاید. در صورتی که چسبندگی پیدا کرد کمی آرد اضافه کنید و خمیر را خوب مالش دهید. خمیر باید کاملا صاف و یکنواخت و لطیف بشود، روی آن را می پوشانیم که 2 تا 3 ساعت بماند.
فلس میگو درشت را بگیرید، پشتش را با کارد تیزی چاک بدهید و روده آن را خارج کنید. دقت کنید دم میگو قطع نشود.
خمیر را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید. کمی آرد روی میز بریزید و هر قسمت از خمیر را با نورد باز کنید تا به شکل ورقه نازک در بیاید. با دهانه استکان دایره های کوچکی از خمیر بردارید و سر میگو را وسط دایره خمیر بگذارید و اطرافش را به طرف دم جمع کنید و فشار دهید تا میگو کاملا در خمیر پوشیده شود و دم آن بیرون بماند.
دور دم را فشار دهید که خمیر باز نشود و کاملا صاف شود. تمام میگوها را بدین شکل آماده کنی. روغن مایع فراوان را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود ولی دود نکند. یک ردیف از میگوهای آماده شده را در روغن بیندازید وگاهی زیر و رو کنیدتا اطراف آن کاملا طلایی شده پف کند. سپس با کفگیر آنها را از روغن خارج کرده، در صافی بریزید تا روغن زیادی آن گرفته شود و داغ از آن استفاده کنید. در صورتی که میگوها را قبلا سرخ کرده اید،برای آنکه گرم شود 2 تا 3 دقیقه ظرف میگو را در فر ملایم روی پنجره قرار دهید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه