دیدار شبههبرانگیز الهاشمی
جامجم آنلاین: طارق الهاشمی، معاون رئیسجمهور عراق در سفر به اردن با عبدالجبار شنشل، وزیر دفاع و رئیس ستاد کل ارتش صدام، دیکتاتور معدوم این کشور دیدار کرد.
به گزارش روزنامه القدس العربی چاپ لندن هاشمی روز دوشنبه در نشستی مطبوعاتی دیدارش با شنشل در امان، پایتخت اردن را تائید کرد.
دیدار طارق الهاشمی با شنشل نگرانیها درباره اخباری مبنی بر مقدمهچینی برای ورود اعضای حزب بعث در سمتهای کلیدی عراق را افزایش میدهد.
تضمین امنیت تاسیسات اتمی پاکستان
جامجم آنلاین: دریادار مایکل مولن ، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز گذشته تاکید کرد تاسیسات هستهای پاکستان در امنیت کامل و تحت مراقبت است.
به گزارش روزنامه پاکستانی جنگ، مولن در جمع خبرنگاران در واشنگتن، پایتخت آمریکا گفت: بعید است تسلیحات هستهای پاکستان به دست تروریستها بیفتد.
او در عین حال اشارهای به طرحهای آمریکا برای تامین امنیت زرادخانه اتمی پاکستان نکرد.
عقبنشینی نتانیاهو
جامجم آنلاین: بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیمصهیونیستی از آمادگی این رژیم برای آغاز بدون پیش شرط مذاکرات صلح با تشکیلات خودگردان فلسطینی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، نتانیاهو طی سخنانی خود در نشست سالانه شورای روابط آمریکا اسرائیل (ایپک) که از طریق ویدئو کنفرانس پخش شد این مطلب را اعلام کرد.
نتانیاهو در این زمینه رویکرد سه جانبه را در قبال صلح تشریح کرد که شامل گفتگوها در خصوص مسائل سیاسی، ارتقای اقتصاد و تقویت نیروهای امنیتی فلسطینی خواهد بود.