حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا، فردی در ساعت 11:40 دوم فروردین ماه سال 83 طی تماسی با مرکز فوریتهای پلیسی «110» اظهار کرد که زمانی که در خیابان یاسر (محله سازمان آب تهران) تردد میکرده، مردی که در پشت فرمان خودرواش به قتل رسیده بود را مشاهده کرده است.
ماموران کلانتری 118 ستارخان با دریافت این خبر و حضور در محل مورد نظر، مرد قوی هیکلی را که پیشانیش روی فرمان خودرو قرار داشت و گلولهای از سمت راست به سرش اصابت کرده بود را مشاهده کردند.
به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران، پرونده متشکله در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و کارآگاهان با توجه به صحنه قتل و مدارک به دست آمده به این نتیجه رسیدند که قاتل با مقتول آشنا و قبل از شلیک گلوله، در خودروی مقتول حضور داشته است.
ماموران در بازرسی از خودرو، مدارک شناسایی و اسناد ملکی متعلق به جوان مقتول و به همراه تعدادی تراول چک کشف کردند و در ادامه با تحقیقات پلیسی از هویت مقتول معلوم شد، او دارای سوابق متعدد در زمینه کلاهبرداری، صدور چک بلامحل، قاچاق عتیقه و زورگیری بوده است، در نتیجه با به دست آمدن این سرنخها فرضیه انگیزه اختلاف درون گروهی و ظن به قتل رسیدن مقتول توسط یکی از همدستانش قوت گرفت.
در ادامه رسیدگی به این پرونده و با توجه به سابقه مقتول، کارآگاهان افراد بسیاری را به عنوان مظنون تحت نظر دادند که با شواهد و دلایل موجود یکی از این افراد به نام «فردین ـ ط» معروف به شهرام و «رضا» 26 ساله که در زمینه قاچاق مواد مخدر فعالیت داشتند و همیشه با خود اسلحه حمل میکردند، به عنوان مظنونان اصلی تحت تعقیب قرار دادند که نوع اسلحه «شهرام» و اسلحهای که مقتول با آن به قتل رسیده بود، مطابقت داشت.
سرهنگ کاراگاه سعید لیراوی ـ معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس اگاهی تهران بزرگ ـ با اعلام این خبر و با اشاره به این که پس از دستگیری تعدادی از متهمان، این افراد در اعترافات خود بیان کردند که قتل توسط «فردین» صورت گرفته است، گفت: تاکنون تلاشهای کارآگاهان ویژه قتل در شناسایی و دستگیری متهم اصلی نتیجهای نداشته است. در نتیجه به دستور مقام قضایی مبنی بر چاپ بدون پوشش تصویر متهم در رسانهها، از شهروندانی که از مخفیگاه او اطلاعی دارند درخواست شده به شعبه دوم بازپرسی دادسرای جنایی تهران یا اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه و یا با شماره تلفن 51055510 تماس بگیرند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....