گروه سلامت: بهار، فصل سبزیجاتی است که بهرغم فواید بسیار دارای انگلها و میکروبهای خطرناک بیماریزا هستند و در صورت کوتاهی در شستن صحیح، آلودگی روی آنها عوارض جبران ناپذیری را به وجود میآورد.
دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با ایسنا گفت: باتوجه به این که پرورش سبزیجات بعضا با آبهای آلوده و آب چاه انجام میشود و همچنین به علت تماس با خاک و گلولای، دارای انواع میکروبها و انگلهای آلودهکننده از جمله سالمونلا هستند که برای انسان بسیار خطرناک است؛ البته سبزیجات منابع غنی مواد معدنی و ویتامینها هستند؛ بنابراین آگاهی از روش صحیح شستن آنها اهمیت بسزایی در سلامتی دارد.
کد خبر: ۲۴۷۳۷۸
وی در ادامه افزود: بهترین روش شستن سبزیجات ابتدا قرار دادن آنها به مدت 5 دقیقه در محلولی حاوی یک یا 2 قطره مایع ظرفشویی یا مواد ضدعفونیکننده است تا تخم انگلهای چسبیده به سبزیجات لغزنده شود و سپس با انجام چندین بار آبکشی، آلودگی سطح سبزی را پاک کرده و بعد مصرف شود.وی تاکید کرد: باید توجه داشت که مرحله آبکشی سبزیجات بخوبی انجام شود تا عاری از هر گونه مواد شوینده شوند.