چهره های نزدیک

بن‌هور در تلویزیون

حسین یاری با سریال گیلعاد به شبکه 2 سیما آمده است. این سریال را حسین سهیلی‌زاده کارگردانی کرده است و یاری در آن نقش مردی یهودی به نام بن‌هور را بازی می‌کند. یاری ماه رمضان سال گذشته هم با بازی در سریال مثل هیچکس در نقش داداشی حدود یک ماه روی آنتن شبکه 2 سیما بود. یاری هرچند در اواخر سال گذشته بازی در فیلم کیمیا و خاک را به پایان رساند، اما با نگاهی به حضور او در یک سال اخیر می‌توان پی برد که حضور او در تلویزیون بیشتر از سینما بوده است.
کد خبر: ۲۴۷۰۰۸

 یاری در این مدت در چند تله‌فیلم هم بازی کرده است که از میان آنها می‌توان به فیلم زمانی برای درنگ اشاره کرد که روح‌الله حجازی آن را کارگردانی کرد و سال گذشته از شبکه یک سیما به نمایش درآمد. در این فیلم یاری با رضا ناجی همبازی بود و آنها در یک سکانس مقابل هم بازی کردند.

مرد شماره‌یک نقش‌های منفی

سیاوش طهمورث یکی از بازیگران سریال شهر دقیانوس است. این سریال را مهرداد خوشبخت برای شبکه یک سیما کارگردانی می‌کند. هنوز ما نمی‌دانیم که طهمورث در این سریال نقش مثبت دارد یا منفی، اما نقش‌های منفی طهمورث را به یاد داریم چون او در ایفای این‌گونه نقش‌ها بسیار قدرتمند است. از میان این نقش‌ها می‌توان به نقش او در سریال گرگها اشاره کرد که داود میرباقری آن را در دهه 60 کارگردانی کرد. زیر تیغ هم سریالی بود که قدرت طهمورث را در ایفای نقش‌های منفی به نمایش گذاشت.طهمورث که از تئاتر به سینما و تلویزیون آمده است در سال‌های اخیر در تله‌فیلم‌هایی مانند سایه سکوت و راه نیرنگ بازی کرده است. سال گذشته این بازیگر یکی از نقش‌های اصلی سریال بانو را بازی کرد. این سریال را فرید سجاد حسینی در یزد مقابل دوربین برد.

مسافر قطار خسته‌دلان

آتنه فقیه نصیری در سریال خسته‌دلان بازی می‌کند. این سریال را سیروس الوند برای شبکه یک سیما کارگردانی می‌کند. در این سریال بازیگران مطرحی مانند داود رشیدی، امین تارخ، مسعود رایگان و علی نصیریان بازی دارند. این سریال به شکل اپیزودیک داستان خود را روایت می‌کند و آتنه فقیه‌نصیری در اپیزود استاد این سریال حضور دارد. نقش استاد را علی نصیریان ایفا می‌کند و فقیه نصیری در این اپیزود در نقش دختر او ظاهر می‌شود. فقیه نصیری مدت‌هاست که به بازی در تله فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی بسنده کرده است و کمتر در سینما حضور پیدا می‌کند. آخرین باری که این بازیگر در سینما نقش اول را به عهده گرفت فیلم مزرعه پدری به کارگردانی زنده‌یاد رسول ملاقلی‌پور بود. فقیه نصیری با بازی در سریال خانه سبز به شهرت رسید و در دهه 70 در سینما حضوری پررنگ داشت، اما به‌تدریج فعالیت در تلویزیون برایش اهمیت بیشتری پیدا کرد و با بازی در سریال داستان یک شهر به کارگردانی اصغر فرهادی توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشت. از تله‌فیلم‌های متاخر فقیه‌نصیری می‌توان به شکوه تنهایی، سایه و دلتنگی اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها