پلی‌آف لیگ برتر بسکتبال ایران

4 تیم در آستانه حذف

گروه ورزش: عصر امروز، دومین دیدار مرحله پلی‌آف لیگ برتر بسکتبال در 4 شهر ایران برگزار می‌شود ، در حالی که 4 تیم در آستانه حذف از این رقابت‌ها قرار گرفته‌اند. تیم‌های شهرداری گرگان، بیم بابل، لوله شیراز و تراکتورسازی کردستان که بازی‌های رفت خود را روز 10 فروردین به حریفان سرشناس خود واگذار کرده‌‌اند، در صورتی که امروز هم باخت‌های خود را تکرار کنند، با لیگ برتر بسکتبال وداع خواهند کرد. این تیم‌ها اگر امروز طعم شیرین برد را بچشند دیدار سوم مشخص‌کننده تیم صعودکننده به مرحله نیمه نهایی خواهد بود. با این توضیح مروری بر دیدارهای عصر امروز خالی از لطف نیست.
کد خبر: ۲۴۳۹۷۴

صبا مهر قزوین - شهرداری گرگان (ساعت 17 - سالن بسکتبال قزوین)‌

شاگردان مهران شاهین‌طبع که هفته گذشته در گرگان شهرداری این شهر را شکست دادند در نخستین مسابقه در خانه جدید (قزوین)‌ روز پردغدغه‌ای خواهند داشت. تجربه بازیکنان مطرحی چون سامان ویسی، کرم احمدیان و اصغر کاردوست در کنار یاران خارجی این تیم، بزرگ‌ترین حربه تیم سوم غرب آسیا در مصاف با شاگردان مهدی ایزدپناه در تیم پرتعصب گرگانی است.

مهرام تهران - لوله شیراز (ساعت 35/15 - تالار آزادی تهران)‌

قهرمان جدید غرب آسیا به دنبال نتایج ضعیف آغاز فصل خود این روزها جان تازه‌ای گرفته و خود را مدعی نخست قهرمانی بسکتبال ایران و آسیا نشان می‌دهد.

شاگردان شاخص مصطفی هاشمی مثل مهدی کامرانی، حامد سهراب‌نژاد، هومن رضایی و اسکار ویبرا در کنار فوق‌ستاره جدید این تیم یعنی صمد نیکخواه بهرامی خیال این مربی را برای پیروزی ساده بر حریف شیرازی آسوده کرده‌اند.

پتروشیمی بندر امام - تراکتورسازی کردستان (ساعت 17 - سالن بسکتبال بندر امام)‌

پتروشیمی هم امسال تیم بسیار قدرتمندی را روانه مسابقه‌ها کرده که امروز بازی ساده‌ای پیش‌رو دارد. این تیم هفته گذشته در سنندج، حریف امروز خود را با حساب 91 بر 72 شکست داد. مایکل جونز و تونی مدیسن شاخص‌ترین بازیکنان پتروشیمی به شمار می‌روند؛ در حالی که تیم کردستانی فاقد ستاره سرشناسی است و تنها صفا علی کمالیان به عنوان سرمربی صاحب دانش این تیم، چهره‌ای کاملا شناخته شده در بسکتبال ایران محسوب می‌شود.

ذوب‌آهن اصفهان - بیم بابل (ساعت 17 - سالن بسکتبال اصفهان)‌

فرزاد کوهیان، سرمربی ذوب‌آهن که ذائقه‌ای دفاعی دارد با هنرنمایی‌های اوشین ساکاهیان، آرن داوودی و عماد سلمانی، همراه دیگر جوانان جویای نام این تیم در دیدار رفت، بیم بابل را با حساب67 بر 62 شکست داد تا زمینه اخراج سرمربی این تیم (راده ووینویچ)‌ فراهم شود. اکنون سکان هدایت بیم به محسن صادق‌زاده، سرمربی موفق فصل گذشته ذوب‌آهن سپرده شده تا شاید با حضور او تیم بابلی بتواند در اصفهان شگفتی بزرگی ایجاد کند.
با این اوصاف، امروز دیدارهای هیجان‌انگیز و جذابی در معرض دید علاقه‌مندان بسکتبال قرار می‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها