رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ خبر داد:

دستگیری سارقان کف زن

سارقان فیوج که این‌بار به عنوان مسافر خارجی از مردم کف‌زنی می‌کردند، توسط ماموران پلیس دستگیر شدند.
کد خبر: ۲۴۱۳۵۶

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمدیان، رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ در نشست خبری خود در این باره گفت: فردی در 9 اسفند ماه جاری با مراجعه به کلانتری 133شهرزیبا عنوان کرد که پس از سوار شدن به یک خودرو پژو 405 یشمی ‌رنگ ، فردی که خود را مسافرخارجی معرفی می‌کرد از او خواست که پول ایرانی را به او نشان دهد در نتیجه او نیز 50 هزارتومان وجه نقد را به مسافرخارجی داد و او نیز شروع به شمردن کرد و اسکناس‌ها را به مرد بازگرداند.

وی افزود: به گفته شاکی ، زمانی که فرد در مقصد خود پیاده شد متوجه شد که مقداری از پولش به سرقت رفته است.

سرهنگ محمدیان با طرح این شکایت، اشاره به این که دستگیری این سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت، گفت: ماموران چند روز بعد در 11اسفندماه ، در هنگام گشت‌زنی خودرو پژو 405 یشمی را مشاهده و برای متوقف کردن خودرو مذکور اقدام کردند اما سرنشینان خودرو اقدام به فرار کردند که در عملیات تعقیب و گریز ، خودرو پژو پس از تصادف با خودرو دیگری متوقف شد و راننده به همراه شخص دیگری که خود را مسافر خارجی معرفی می‌کرد، دستگیر شدند.

رییس پلیس آگاهی تهران اضافه کرد: افراد دستگیر شده به نام‌های «نادر» و «حسین» که سارقان طایفه فیوج بودند ، در بازجویی‌های خود به 30 فقره سرقت اعتراف کردند و در این رابطه تاکنون شش تن از مالباختگان شناسایی شدند که از این تعداد مالباخته 10میلیون تومان به سرقت رفته است.

سرهنگ محمدیان افزود: در برخی از سرقت‌ها یک زن نیز که همسر یکی از سارقان بود به عنوان مسافر در خودرو حضور داشت تا طعمه شکی نکند که تلاش پلیس برای دستگیری این زن نیز ادامه دارد.

وی با اشاره به این که سارقان دستگیر شده هر دو دارای سابقه کیف‌زنی و سرقت تحت پوشش مامور هستند ، گفت: محدوده سرقت این افراد عمدتا منطقه شمال و غرب پایتخت بود است.

سرهنگ محمدیان با اشاره به پرونده‌ مشابهه‌ای در این رابطه گفت: فرد دیگری به نام بهروز که از سارقان طایفه است و با همین شیوه اقدام به سرقت کرده بود، نیز چندی پلیس دستگیر شد و درحالی که این متهم هم به 30فقره سرقت اعتراف کرده است،‌ پرونده در حال بررسی پلیس آگاهی تهران قرار دارد.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از افرادی که به این شیوه مورد سرقت قرار گرفته اند، درخواست کرد برای شناسایی این سارقان به پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها