پس از ارتکاب قتل؛

قاتل ، 3 ساعت بعد دستگیر شد

عامل جنایت 3 ساعت پس از ارتکاب قتل دستگیر شد. با بررسی‌های تخصصی و پلیسی به عمل آمده، مشخص شد مقتول با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است.
کد خبر: ۲۴۰۹۰۸
سرهنگ اصغر هاشمی، فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی کسب خبری از مرکز فوریت‌های پلیسی 110 شهرستان ساوجبلاغ روز 20 اسفند امسال مبنی بر کشف یک جسد در روستای رامجین ، بلافاصله ماموران پاسگاه انتظامی ساوجبلاغ به محل مورد نظر اعزام شدند.

رئیس پلیس ساوجبلاغ تصریح کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع بلافاصله ماموران دایره پلیس جنایی و تشخیص هویت و بازپرس ویژه قتل دادسرای ساوجبلاغ به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ افزود: با بررسی‌های تخصصی و پلیسی به عمل آمده، مشخص شد مقتول جوانی حدود 30 تا 35 ساله است که با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است.

سرهنگ هاشمی گفت: با بررسی اولیه صحنه قتل و نحوه آن چنین به نظر می‌رسید که قتل در محل دیگری صورت گرفته و جسد به این محل منتقل شده است.

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ خاطرنشان کرد: بلافاصله طرح مهار اجرا و همزمان اکیپی از دایره جنایی پلیس آگاهی به روستاهای اطراف اعزام شدند.

هاشمی اذعان کرد: حین گشتزنی عوامل پلیس آگاهی در روستای اطراف به زنی که سراسیمه در اطراف روستاهای ملک‌آباد بی‌هدف پرسه می‌زد، برخورد کردند که وی  فرحناز - گفت:‌ فرزندم علی‌اکبر با شخصی اختلاف و درگیری داشته و احتمال قتل وجود دارد که با همکاری وی مسیر حرکت خودروی مقتول شناسایی و نهایتا متهم به قتل، علی‌اکبر  همراه همسرش شیرین در منزل برادرش پیمان در ملک‌آباد به دنبال عملیات پلیسی و ضربتی دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ گفت: متهمان با انتقال به دایره جنایی پلیس آگاهی، در بازجویی‌های تخصصی و پلیسی پرده از راز جنایت خود برداشتند و بصراحت به قتل اعتراف کردند.

یکی از متهمان، علت و انگیزه قتل را ایجاد مزاحمت برای همسرش شیرین عنوان کرد و یادآور شد محل قتل در پیشاهنگی شهرستان کرج بوده است. با اعتراف متهم، تحقیق در این زمینه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها