فرمانده نیروی انتظامی خبر داد:

اجرای رزمایش امنیت

سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی از اجرای رزمایش امنیت و آرامش در مرزها و افتتاح طرح پایلوت انسداد مرزهای زابل در اواخر فروردین ماه سال 88 خبر داد.
کد خبر: ۲۳۹۰۶۵

به گزارش ایسنا ، فرمانده نیروی انتظامی امروز در حاشیه همایش مرزبانی در جمع خبرنگاران، گفت: امیدواریم در سال 88 به شکوفایی در مرزها با اولویت مرزهای شرق و شمال شرقی کشور برسیم.

وی با اشاره به این که مرزهای کشور در برابر قاچاق سلاح، کالا و سوخت فاقد کنترل دقیق است، افزود: تا پایان سال 88 مرزهای کشور باید هویت پیدا کنند.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان این که در حال حاضر اعتبارات در نظر گرفته شده از سوی دولت برای مرزها 130 میلیارد تومان است، گفت: نیروی انتظامی از بودجه خود حدود 100 میلیارد تومان اعتبار برای تقویت و تجهیز نیروهای پلیس در مرزها در نظر گرفته شده که در این راستا تعداد نیروهای مرزبانی 27 درصد افزایش خواهد داشت.

سردار احمدی مقدم در رابطه با طرح پایلوت انسداد مرزهای زابل که بنا بود در 15 اسفند ماه امسال افتتاح شود، گفت: به دلیل فشردگی برنامه‌های پایان سال و آمادگی برای ایام نوروز همچنین موضوع رسیدگی به بودجه در مجلس و در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی در منطقه سیستان و بلوچستان بنا شد، افتتاح طرح انسداد زابل و همچنین رزمایش امنیت و آرامش در مرز در اواخر فروردین ماه سال آینده انجام شود.

به گفته فرمانده نیروی انتظامی، اعمال حاکمیت مرزبانی در سال آینده به 60 درصد خواهد رسید و این در حالیست که طی 5/3 گذشته تقویت مرزهای کشور افزایش 200 درصدی داشته است و این میزان در سال آینده به 300 درصد ارتقا خواهد یافت.

وی با بیان این که با توجه به شرایط موجود در کشور میزان بودجه در نظر گرفته شده برای مرزها برای سال آینده 30 درصد رشد داشته که این میزان عدد مناسبی است، اظهار امیدواری کرد که تا پایان برنامه پنجم، کنترل کامل در مرزها برقرار شود.

سردار احمدی مقدم درباره وضعیت مرزهای مشترک ایران با افغانستان و پاکستان نیز، گفت: برای رسیدن به وضعیت مطلوب در مرزهای مشترک باید روابط دیپلماسی ایران با این دو کشور تقویت شود که در حال حاضر پاکستان، قول‌های مثبتی را در این زمینه به ایران داده است.

وی اضافه کرد: شرایط نشان می‌دهد با توجه به وضعیت داخلی افغانستان و پاکستان نمی‌توانیم روی اقدامات این دو کشور در مرزها حساب باز کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به انتقاد اداره کل اتباع وزارت کشور مبنی بر عملکرد ضعیف نیروی انتظامی برای برخورد با اتباع غیرمجاز به خصوص اتباع افغان، گفت: طی دو سال گذشته، آمار اتباع غیرمجاز در کشور رو به کاهش است.

همچنین روزی که پلیس قوی در این رابطه وارد شد، همین دوستان اظهار کردند که مرغداری، گاوداری و کوره‌پزخانه‌ها دیگر کارگری ندارد و کمی، کار را ضعیف‌تر ادامه دهید و فکر می‌کنم این اظهارنظر انتقاد منصفانه‌ای نیست.

وی افزود: پلیس ظرفیت‌ها را تنظیم می‌کند و موضوع دستگیری و طرد اتباع غیرمجاز شرایط خاص خود را دارد، در نتیجه کشورمان نیز نیازمند نیروی کار است و حتی بیکارهای کشور ما اهل کار کردن در گاوداری و مرغداری نیستند.باید نیروی کار به صورت قانونی و ضابطه‌مند وارد کشور شوند.

وی با اشاره به این که پلیس اعلام می‌کند، توانایی اعمال این موضوع که هیچ تبعه غیرمجاز خارجی در کشور نباشد را داراست ، افزود: انجام این کار با انسداد مرزها امکان‌پذیر است اما در مواردی که در حال حاضر در خراسان و سیستان و بلوچستان وجود دارد، کار نیروی انتظامی را سخت شده است،‌ به طوری که برخی اتباع غیرمجاز با هویت‌های غیرواقعی در کشور زندگی می‌کند که تفکیک آن‌ها کار دشواری است.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: باید اتباع غیرمجاز کارت‌دار شوند و حضور بخشی از این افراد نیز در کشور اجتناب‌ناپذیر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها