به دلیل شرکت درکنفرانس جی 7 با حالت مستی،

وزیر دارایی ژاپن استعفا کرد

وزیر دارایی ژاپن امروز (سه‌شنبه) به رغم تکذیب اخبار در مورد حضورش در کنفرانس گروه هفت در حالت مستی، استعفا کرد. این کناره‌گیری ضربه‌ای تازه و جدی به نخست وزیر نه چندان محبوب این کشور بود.
کد خبر: ۲۳۶۵۹۵

به گزارش ایسنا،‌ تارو آسو، نخست وزیر ژاپن خاطرنشان کرد که کارو یوسانو، وزیر اقتصاد این کشور جانشین سوییچی ناکاگاوا،‌وزیر دارایی مستعفی ژاپن خواهد شد.

یوسانو که فردی مهم در دولت پر مناقشه آسو محسوب می‌شود یک تندرو در امور مالی در ژاپن به حساب می‌آید که در امور هزینه‌ها همزمان با رکود اقتصادی شدید در ژاپن انعطاف پذیری بیشتری دارد.

جنجال بر سر عملکرد ناکاگاوا در کنفرانس گروه هفت در حالی به راه افتاده که حمایت‌های عمومی از تارو آسو نیز به پایین‌ترین حد خود - پایین‌تر از 10 درصد - رسیده است.

این در حالی است که حزب لیبرال دموکراتیک محافظه کار (LDP) قرار است در انتخابات آتی در ژاپن شرکت کند و این خطر وجود دارد که پس از بیش از یک نیم قرن حکومت مستحکم آنها قدرت را از دست بدهند.

تارو آسو یک روز پیش از این اتفاق به ناکاگاوا گفته بود که در سمت خود به فعالیتش ادامه بدهد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جاناتان آلوم، استراتژیست ژاپن گفت: فکر می‌کنم نشانه‌هایی از این موضوع وجود دارد که دولت تارو آسو در مرحله‌ی پایان بقایش قرار دارد.

تاروآسو گفت که یوسانو 70 ساله به عنوان رییس آژانس‌های سرویس‌های مالی ژاپن منصوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها