اخبار لینوکسی

کمک مایکروسافت به کد آپاچی

مایکروسافت قرار است در پروژه منبع‌باز معماری سرویس‌گرای آپاچی کمک کند. به گزارش‌linuxworld‌، در ادامه برخوردهای مثبت مایکروسافت با منبع‌باز و جامعه‌ای که پشت آن است، این‌بار مایکروسافت در بلاگ خود اعلام کرد که در پروژه استونهنج که برای پیاده‌سازی نرم‌افزاری نمونه برای معماری سرویس‌گراست، بر مبنای استانداردهای ‌C3W‌ و ‌OASIS‌ فعالیت خواهد کرد. ‌ ‌
کد خبر: ۲۳۳۹۲۴

معماری سرویس‌گرا نوعی از توسعه نرم‌افزار است که بخش‌های مختلف نرم‌افزار را به سرویس‌های مختلف تشبیه می‌کند و چگونه دریافت هر سرویس را طی روند خاصی دنبال می‌کند. ‌ ‌

استراتژی نرم مایکروسافت در مقابل نرم‌افزارهای منبع‌باز، از زمانی آغاز شد که گروه استراتژی پلت‌فرم مایکروسافت به رهبری سام رمجی، مامور شدند تا از کارکرد صحیح نرم‌افزارهای مایکروسافت با فناوری‌های رقیب اطمینان حاصل کنند. ‌ ‌


فدورا 11 با ‌4 Ext‌ می‌آید

با توجه به نقشه اعلام شده از سوی ردهت، نسخه یازدهم فدورا که اواخر ماه می امسال توزیع می‌شود، از سیستم فایل ‌4Ext‌ به‌عنوان سیستم ‌فایل استاندارد استفاده خواهد کرد. به‌گزارش ‌lwn.net‌، این اقدام در نتیجه نشستی پر هیاهو در شبکه ‌IRC‌ میان علاقمندان و صاحبنظران انجام خواهد شد. همچنین مقرر شد به‌جهت وقوع مشکلات پیش از عرضه‌ای که ممکن است رخ دهند، فعلا از سیستم فایل ‌3Ext‌ برای توزیع‌های آزمایشی استفاده شود. بدین ترتیب، فدورا 11 اولین لینوکسی خواهد بود که به‌طور کامل از ‌4Ext‌ پشتیبانی می‌کند. اوبونتو04/9، نسخه بعدی این توزیع محبوب نیز قرار است گزینه انتخاب ‌4Ext‌ را به‌طورانتخابی به نصاب خود اضافه کند.


اوبونتو و درآمد 30 میلیون دلاری

مارک شاتلورث، رئیس شرکت کانونیکال، پشتیبان تجاری سیستم‌عامل اوبونتو اعلام کرد که درآمد این شرکت به سی میلیون دلار نزدیک شده است. سایت تحلیلی ‌ostatic.com‌ در مورد این موضوع می‌نویسد:‌«با وجود آن‌که به‌نظر می‌رسد این موضوع، زنگ خطری برای مایکروسافت با درآمد میلیاردی نخواهد بود، اما این سوال مطرح می‌شود که آیا با رشد این نرخ‌ها تلاش‌های ده هزار نفره برای تولید ویندوز ویستایی که در 5 سال و با کمک نیروی 10 هزار نفره، می‌خواست بازار را تسخیر کند، به شکست منجر خواهد شد؟»

به گفته شاتلورث، این روند روبه‌رشد برای شرکتی که نوع جدیدی از تعامل‌های تجاری را مطرح کرده است، روند مناسبی است و مایکروسافت و دیگر شرکت‌های بزرگ نرم‌افزاری می‌توانند از این استراتژی حمایت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها