واکنش وزارت علوم به سهمیه 40 درصدی ایثارگران:

شتاب‌زده تصمیم نگیرید

گروه جامعه: قائم‌مقام وزیرعلوم، تحقیقات و فناوریدر خصوص موضع وزارت علوم در زمینه تعیین تکلیف سهمیه 40 درصدی ایثارگران در کنکور سراسری، گفت: تاکید وزارت علوم این است که از تصمیمات شتاب‌زده پرهیز شود و بر این اساس، بحث کارشناسی صورت گیرد. سیدمحمد حسینی ادامه داد: اگر کار کارشناسی مربوط به این مساله به دست وزارت علوم و سازمان سنجش سپرده شود، نتیجه خوبی خواهد داشت و به همه دست‌اندرکاران امر توصیه می‌شود این مباحث را کمتر در افکار عمومی مطرح کنند.
کد خبر: ۲۳۲۶۵۵
وی همچنین به داوطلبان توصیه کرد به دور از بحث‌های این‌چنینی، خوب درس بخوانند و در این زمینه نگران نباشند.

وی در ادامه با اشاره به قانون حذف کنکور تا سال 90، گفت: در زمینه بحث حذف کنکور نیز باید به صورت جدی‌تر در دستگاه‌هایی همچون وزارت آموزش و پرورش بررسی و فعالیت شود.

حسینی با اشاره به بومی‌گزینی در کنکور، تصریح کرد: بومی‌گزینی کنکور 87 بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است و ما تنها مجری آن بودیم، ضمن این‌که ما به مصوبات هر دو مرجع مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی احترام می‌گذاریم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها