با اصابت 4 گلوله

سارق فراری ، زمینگیر شد

سارق فراری طلافروشی‌ها که هنگام انتقال به دادسرا متواری شده بود، در حاشیه تهران شناسایی شد و هنگام حمله به ماموران ، هدف اصابت 4 گلوله قرار گرفت.
کد خبر: ۲۳۱۶۶۴
سرهنگ عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران با اشاره به این پرونده به «جام‌جم» گفت: به دنبال 7 فقره سرقت از طلافروشی‌ها در نقاط مختلف تهران و دستور قضایی در ارتباط با این پرونده از سوی بازپرس توکلی در شعبه 5 دادسرای جنایی تهران، موضوع شکایت‌ها در دستور کار ماموران قرار گرفت و پس از بررسی معلوم شد 2 سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت مقابل طلافروشی‌ها توقف می‌کنند و با استفاده از دیلم و آجر اقدام به تخریب ویترین مغازه کرده، پس از سرقت طلا متواری می‌شوند.

رئیس‌پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: با آغاز تحقیقات ویژه از سوی ماموران پلیس آگاهی، ردپای این 2 متهم سابقه‌دار در جنوب شرق تهران شناسایی و ماموران در اقدامی ضربتی موفق به دستگیری این دو سارق تبهکار شدند.

اعتراف و فرار

سرهنگ محمدیان تصریح کرد: با اعتراف هر دو متهم به سرقت از ویترین طلافروشی‌ها و شناسایی محل سرقت‌ها‌ مقادیری از طلاهای مسروقه کشف شد و تحقیق درباره دیگر اعمال مجرمانه این دو متهم ادامه پیدا کرد. با بررسی و تحقیقات میدانی معلوم شد این 2 سارق حرفه‌ای تنها در فاصله 3 ساعت اقدام به سرقت از 5 مغازه طلافروشی کرده‌اند که در این ارتباط 2 نفر از خریداران اموال مسروقه نیز شناسایی و دستگیر شده‌اند.

وی افزود: در ادامه تحقیق از متهمان، یکی از آنها هنگام انتقال به دادسرا از غفلت مامور همراه سوءاستفاده کرد و متواری شد.

با فرار این متهم، بلافاصله چندین تیم ویژه اطلاعاتی و عملیاتی از کارآگاهان پلیس آگاهی جستجوی خود را در این ارتباط آغاز کردند و با شناسایی مخفیگاه متهم در یکی از شهرک‌های اقماری در جاده اسلامشهر، محل را به محاصره خود درآوردند.

درگیری تن به تن

رئیس‌پلیس آگاهی تهران افزود: درپی محاصره محل و کنترل غیرمحسوس، دستور قضایی در این ارتباط صادر شد و پس از ورود ماموران به محل، متهم با مشاهده ماموران به سوی پلیس حمله‌ کرد که ماموران نیز با استفاده از قانون به کارگیری سلاح، وی را هدف اصابت 4 گلوله قرار دادند و مانع فرار وی از سوی همدستانش شدند. سرهنگ محمدیان افزود: با انتقال متهم به بیمارستان، بازپرس توکلی دستور ویژه برای تحقیق از وی را صادر کرد و این متهم پس از مداوای اولیه اعترافاتی کرده است که موضوع پس از بررسی و تحقیق به اطلاع خواهد رسید.

رئیس‌پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: برخورد با جرایم خشن و تبهکارانی که مخل آسایش و امنیت مردم هستند، در دستور کار ویژه پلیس آگاهی قرار دارد و این موضوع از اولویت‌های ماموریت پلیس آگاهی در لایه‌های مختلف محسوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها