ضبط اموال مافیا

دولت ایتالیا اعلام کرد امسال بیش از 5/5 میلیارد دلار دارایی و اموال مافیا را ضبط کرده است که 3 برابر بیشتر از سال 2007 است. به گزارش بی‌بی‌سی، روبرتو مارونی، وزیر کشور ایتالیادر گزارش سالانه خود گفت حدود 2هزار عضو مافیا نیز در سال 2008 دستگیر شدند. وی گفت تعدادی خودرو، از جمله یک فراری نیز از باندهای جنایتکار گرفته شد که حالا در اختیار پلیس است. مارونی افزود هدف سال آینده ضربهزدن به پول مافیا است.
کد خبر: ۲۲۷۳۴۹

وی گفت از خودروهای اشرافی سران مافیا  از جمله یک فراری زرد 512 و یک پورشه سیاه کاینه  ماموران پلیس استفاده می‌کنند و با آنها در محله‌های تحت کنترل مافیا رفت و آمد می‌کنند. او گفت هدف از این کار جا انداختن این فکر است که اوضاع عوض شده است.

بی‌بی‌سی گفت: درست است که سال گذشته حدود 2 هزار عضو مافیا، از جمله حدود صدنفر در جریان عملیات اخیر در سیسیل، دستگیر شدند، اما این سازمان جهنمی موفقیت‌هایی هم داشته است. اخیر در گزارشی اعلام شد مجموع درآمد سالانه مافیا از 87 میلیارد دلار بیشتر است و خشونت‌های آن نیز متوقف نشده به طوری که 6 نفر را فقط در یک حادثه در ناپل کشتند.

پخش فیلمی به نام «گوموراه» که جایزه‌های متعددی از جشنواره‌های گوناگون سینمایی برده و فیلم ارسالی ایتالیا به مراسم اسکار امسال است، نام مافیا را بر سر زبان‌ها انداخته است.

این فیلم درباره سازمانی بی‌رحم و انعطاف‌ناپذیر است و از داستانی تخیلی ساخته شده، اما واقعیات زندگی در ایتالیا را بخوبی منعکس می‌کند. نویسنده داستان فیلم حدود یک‌سال است که از ترس تهدید به مرگ مافیا مخفیانه زندگی می‌‌کند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها