حلقه‌های یک توطئه

نشست نیویورک با حضور سران کشورهای عربی، سفر لیونی به مصر و دیدار با حسنی مبارک و وزیر خارجه این کشور، مواضع تند کشورهای عربی و اتحادیه عرب علیه ایران و برنامه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای، پایان دوران ریاست جمهوری جورج بوش ، فشار بر سوریه برای پذیرش صلح با رژیم صهیونیستی، همگی حلقه‌های زنجیره‌ای است تا صلح به اصطلاح خاورمیانه آمریکا تحقق یابد.
کد خبر: ۲۲۶۳۶۶
روابط خوب حزب‌الله لبنان و حماس با جمهوری اسلامی ایران نیز باعث خشم سران کشورهای عربی شده است.

مخالفت جمهوری اسلامی با صلح تحمیلی خاورمیانه به بزرگ‌ترین مشکل آمریکا و رژیم صهیونیستی برای رسیدن به اهداف آنها تبدیل شده و در این میان مقاومت مردم فلسطین  که در قالب حماس به عنوان دولت قانونی که در سازمان ملل متحد نیز به رسمیت شناخته شده است  از رسیدن به یک صلح تحمیلی با نادیده گرفتن حق حاکمیت مردم فلسطین جلوگیری کرده است.

کشورهای عرب منطقه آرزوی براندازی حکومت قانونی حماس را در سر می‌پرورانند و با تبانی با رژیم صهیونیستی ، چراغ سبز را به این رژیم نشان داده‌اند. آرزویی که در ماجرای جنگ 33 روزه حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی محقق نشد.

وعده‌ها و قول‌هایی که آمریکا و رژیم صهیونیستی به اعراب منطقه داده‌اند، نمی‌تواند چیزی جز بازگرداندن صحرای سینا و نوار غزه به مصر، کرانه باختری به اردن و یا حتی بازگرداندن بلندی‌های جولان به سوریه باشد. غزه گرچه فلسطینی‌نشین است، اما بخشی از خاک مصر محسوب می‌شود.

در صورت شکست حماس، رژیم صهیونیستی درصدد آن است  با تشکیل یک رژیم وابسته در غزه، امور امنیتی، سیاسی و اقتصادی آن را به کشورهای عرب از جمله مصر واگذار کند و در این صورت، بار مسوولیت آن نیز به عهده آن کشور خواهد بود و در قبال اتفاقاتی که در غزه خواهد افتاد، مسوولیتی نخواهد داشت. 

در حال حاضر سیاست اتخاذ شده از سوی آمریکا و اسرائیل، نابودی فلسطین است و این سیاست با اجبار به مهاجرت و جلوگیری از بازگشت فلسطینیان به غزه و کرانه باختری با همسویی و همصدایی سران عرب با اسرائیل در منطقه خاورمیانه در حال اجراست.

رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران نیز در پیام خود به سران برخی کشورهای عربی هشدار دادند، این هشدار می‌تواند مبنای سیاست تازه‌ای از سوی دستگاه دیپلماسی کشور باشد تا روند چگونگی مناسبات با آن کشورها را تعیین کند.  می‌توان این همراهی برخی سران عرب با آمریکا و رژیم صهیونیستی را، هم‌پیمان شدن آنها علیه جمهوری اسلامی ایران دانست که هوشمندی و ذکاوت سیاست خارجی ایران را می‌طلبد.

محمد صفری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها