سینما 2008

آمیتا باچان به ایران می‌آید

مهر: فوق‌ستاره سینمای هند از دریافت دعوتنامه جشنواره فیلم فجر برای حضور در ایران و گرفتن جایزه ویژه «یک عمر دستاورد» از بیست و هفتمین دوره این رویداد معتبر سینمایی خبر داد. آمیتا باچان در مطلبی که در وبلاگ او منتشر شد، نوشت: برای دریافت جایزه یک عمر دستاورد جشنواره فیلم تهران دعوت شده‌ام، هر چند درباره امکان سفر به ایران تردید دارم. من همان زمان برای شرکت در مجمع جهانی اقتصاد به داووس سوئیس نیز دعوت شده‌ام. خبر حضور فوق‌ستاره بالیوودی در جشنواره فیلم فجر هنوز از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام نشده است. مجمع جهانی اقتصاد 28 ژانویه تا اول فوریه 2009 (9 تا 13 بهمن) در سوئیس برگزار می‌شود. این بازیگر 66 ساله در عین حال ماه آینده به مناسبت برگزاری بخش مرور آثار خود در پاریس به فرانسه سفر می‌کند.
کد خبر: ۲۲۶۲۴۹

بتمن جدید به چین نمی‌رود

فارس: کمپانی برادران وارنر، محصول پرسرو صدا و موفق خود «شوالیه تاریکی» را در کشور پرجمعیت چین اکران عمومی نمی‌کند. این کمپانی حتی حاضر نشد نسخه‌ای از تازه‌ترین فیلم بتمنی خود را به اداره سانسور چین ارائه کند تا ببیند آیا آنها اشکالی به آن می‌گیرند یا خیر. مسوولان کمپانی برادران وارنر احساس می‌کنند شرایط خوبی برای نمایش عمومی این فیلم در چین وجود ندارد و شرایط قبل از اکران عمومی آن خوب نیست.  حساسیت‌های فرهنگی‌ مورد دیگری است که برادران وارنر در توجیه نمایش ندادن عمومی فیلمشان در چین به آن اشاره می‌کنند.  در شوالیه تاریکی، صحنه‌ای وجود دارد که کاراکتر بتمن در هنگ‌کنگ با یک گنگستر درگیر می‌شود و او را شکست می‌دهد.

وضعیت بحرانی ریچارد آتن‌بورو

فارس: ریجاد آتن‌بورو، فیلمساز کهنه‌کار و کلاسیک سینما، به دلیل سقوط از بلندی در شرایط بحرانی بسر می‌برد. بازیگر و کارگردان 85 ساله سینما به دلیل همین مشکل، نتوانست در مراسمی که به منظور قدردانی از سلیا جانسن، بازیگر فیلم کلاسیک «برخورد کوتاه» برپا شده بود، حضور یابد. آتن بورو در منزل خود از بلندی سقوط کرد و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.

مرگ بازیگر هالیوودی

ایسنا: ارتا کیت، بازیگر هالیوودی در 81 سالگی درگذشت.

ارتا کیت در طول حیات هنری‌اش در 63 فیلم و سریال تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته است. ارتا کیت، متولد 1927 میلادی  کارولینای جنوبی  در 27 سالگی با حضور در یک سریال تلویزیونی به عالم هنر راه یافت و در ادامه در فیلم‌هایی چون بازار هاوک (1957)، خانه بازی (1958) به نقش‌آفرینی پرداخت. کیت در طول 6 دهه فعالیت سینمایی و تلویزیونی‌اش 2 بار موفق به دریافت جایزه امی شده است. کیت در سال 2000 برای فیلم «مهمانی‌وحشی» نامزد دریافت جایزه تونی شد. از آخرین آثار سینمایی این هنرپیشه می‌توان به «و سپس عشق آمد» 2007 و «شماره یک» 2005 اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها