عینکی برای همه چشم‌ها

گروه سلا‌مت:‌یک دانشمند انگلیسی موفق به ابداع عینک جدیدی شده است که مطابق با توان چشمی کاربر تغییر می‌کند. این عینک منحصر به فرد به گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند بدون کمک چشم پزشک خود را با چشم بیمار تطبیق دهد.رسانه‌های محلی هند اعلام کردند که یک میلیون جفت از این عینک‌های ابداعی دانشمند انگلیس بزودی در هند توزیع خواهد شد.دکتر جوشوآ سیلور، استاد بازنشسته فیزیک دانشگاه آکسفورد امیدوار است که ابداع جدیدش بتواند به یک میلیارد نفر از مردم کشورهای در حال توسعه که نیازمند عینک هستند کمک کند تا برای اولین بار و تنها ظرف یک دهه به این وسیله ساده اما ضروری برای حفظ بینایی افراد دسترسی پیدا کنند.
کد خبر: ۲۲۶۲۴۱
وی حتی در نظر دارد که برنامه‌ای را در هند آغاز کند تا ظرف یک سال یک میلیون نفر از مردم این کشور به عینک‌های جدید خودتنظیم دست یابند.

در واقع هم افراد دوربین و هم نزدیک‌بین می‌توانند از این عینک‌ها استفاده کنند، چون وقتی روی صورت قرار بگیرد، خود را متناسب با وضعیت عدسی چشم کاربر تنظیم می‌کند.

نحوه طراحی این عینک استثنایی به این ترتیب است که کل عینک از جنس پلاستیک ساخته شده و دارای کیسه‌های ظریفی حاوی مایع است.این کیسه‌ها به سرنگ‌هایی وصل هستند که در دسته عینک قرار گرفته‌اند.

در هر دسته عینک و در امتداد سرنگ، عقربه کوچکی قرار دارد که کاربر می‌تواند با چرخاندن آن به مایع داخل عدسی عینک اضافه کرده و یا از مقدار آن بکاهد. به این شکل فرد می‌تواند بدون نیاز به چشم پزشک، عینک را مطابق چشم خود تنظیم کند و سپس سرنگ‌ها را از داخل دسته‌های عینک خارج کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها