جام‌دانش

رونمایی ‌از ‌قیر ‌رنگی

رئیس پژوهشکده صنایع رنگ از تولید قیر رنگی از پسمانده خلا تقطیر نفت از سوی محققان این پژوهشکده خبر داد و گفت: قرار است از این قیرها طی مراسمی در هشتمین نمایشگاه رنگ، رزین، کامپوزیت و پوشش‌های صنعتی در تاریخ 28 آذر رونمایی شود. دکتر علی‌اکبر یوسفی، رئیس پژوهشکده صنایع رنگ ایران با اعلام این خبر افزود: قیر رنگی برای اولین بار در مقیاس آزمایشگاهی و نیمه‌صنعتی در کشور ساخته شده و این قیر از تقطیر در فشار اتمسفری و سپس تحت خلا‡ نفت‌خام به دست آمده است.
کد خبر: ۲۱۹۹۱۴

وی یادآور شد: این اختراع، به عنوان یک روش ارزان، کم‌هزینه و سهل‌الوصول برای تولید قیرهای رنگی معرفی می‌شود.

دکتر یوسفی ادامه داد: در این اختراع پسمانده خلا‡ حاصل از تقطیر دوگانه نفت‌خام با انواع رنگدانه‌های معدنی یا آلی که مقاومت مناسبی در برابر شرایط محیطی و پایداری رنگ مناسب داشته باشند، مخلوط می‌شوند.

وی اظهار کرد: مخلوط حاصل، خواصی مشابه یک قیر 70/60 داشته و با استفاده از مصالح معمولی یا رنگی انواع آسفالت سفید و رنگی مانند سبز، آبی، قرمز، زرد و قهوه‌ای را تولید می‌کنند.

مهندس حمید مرندی، کارشناس دفتر ارتباط با صنعت و مراکز علمی پژوهشکده صنایع رنگ نیز گفت: قرار است، قیر رنگی تولید شده از سوی این پژوهشکده همزمان با آغاز به کار هشتمین نمایشگاه رنگ، رزین، کامپوزیت و پوشش‌های صنعتی رونمایی شود.

وی ادامه داد: هشتمین نمایشگاه بین‌‌المللی رنگ، رزین و پوشش‌های صنعتی، مواد و کامپوزیت از سوی شرکت بانیان امید با حضور انجمن‌ها، اتحادیه‌ها و صاحبان صنایع 28 آذر تا اول دی امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها