گروه حوادث: 2 سارق معتاد به کراک با یک قبضه سلاح دستگیر شدند.
رئیس پلیس آگاهی تهران در این باره گفت: 11 مرداد امسال عوامل گشت کلانتری 108 نواب در حال گشتزنی در خیابان هاشمی به 2 نفر به هویتهای صادق 27 ساله و احمد 23 ساله مظنون شدند که هنگام دستگیری، آنان با ماموران کلانتری درگیر شدند که با اقدام بموقع عوامل گشت کلانتری، از فرار آنان جلوگیری شد.
محمدیان افزود: پس از بازرسی بدنی از متهمان، یک قبضه سلاح کمری از نوع برنارد بدون فشنگ کشف شد که پس از تشکیل پرونده در کلانتری، متهمان به دستور دادیار شعبه دوم دادسرای جنایی تهران به اداره یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ انتقال یافتند.
کد خبر: ۲۱۹۹۰۷
سرهنگ محمدیان افزود: با توجه به سوابق اتهامی صادق و احمد که به اتهام کیفقاپی و مواد مخدر در چند مرحله دستگیر و روانه زندان شده بودند، پرونده همراه متهمان به اداره هجدهم پلیس آگاهی(مبارزه با کیفقاپی) ارجاع شد که در تحقیقات اولیه متهمان به 70 فقره کیفقاپی و لوازم داخل خودرو و 3 مورد سرقت موتورسیکلت در نقاط مختلف تهران (محدوده غرب و مرکزی) اعتراف کردند. متهمان در اعترافات خود گفتند: با موتورسیکلتی سرقتی در نقاط مختلف شهر پرسه میزدیم و در فرصت مناسب، کیف مردم را میزدیم و در مواردی نیز لوازم خودروهایی را که در مکان خلوت پارک شده بودند، به سرقت میبردیم. پس از مدتی، با سرقت موتورهای بعدی، موتورسیکلت قبلی را در سطح شهر رها میکردیم.
کارآگاهان با بررسیهای وسیع خود، اقدام به شناسایی مالباختگان (بیش از 70 نفر) کردند که ارزش تقریبی اموال مسروقه یک میلیارد ریال همراه برخی مدارک از جمله کارت ملی، کارت سوخت، شناسنامه و گوشی تلفن همراه است.
رئیس پلیس آگاهی تهران افزود: سارقان بشدت به مواد مخدر معتاد بودند و انگیزه خود را از کیفقاپی و سرقت لوازم داخل خودرو تامین هزینه سنگین اعتیاد به مواد مخدر از نوع کراک و شیشه اعلام داشتند و هر دو نفر دارای منزل مجردی بوده که سالها قبل به دلیل زندگی دریک محل با هم آشنا شده بودند. خریدار اموال مسروقه و دیگر همدست آنان به نام مهدی نیزاز سوی پایگاه دوم پلیس آگاهی دستگیر شدند.