چاه ویل فوتبال

فوتبال ایران به چاه ویلی می‌‌ماند که هر چه در آن پول بریزی، باز هم باید سرکیسه را شل کرده، نیازهای انبوه آن را رفع کنی، آن هم در فوتبال دولتی ایران که معلوم نیست با این همه طمطراق کی می‌خواهد پایش را از روی شانه‌های دولت بردارد.
کد خبر: ۲۱۶۷۴۳
جالب است که با آن که خرج فوتبال را تمام و کمال می‌پردازد، باز هم باید دولت را در تصمیم‌گیری‌های آن نادیده بگیریم تا مبادا به تریج قبای فیفا بر بخورد و فوتبال ما را با محرومیت مواجه سازد.

گرچه خوشبختانه امروز انتخابات فدراسیون فوتبال و قبل از آن تغییر اساسنامه را پشت سر گذاشته‌ایم تا خطر تعلیق و محرومیت را از سر بگذرانیم، اما فوتبال ما همچنان باید خود را با مناسبات و تشکیلات آن سوی مرز همراه و هماهنگ سازد تا بلکه با هیچ‌گونه تضییع حقوقی مواجه نشویم.

بحث حق پخش و مسائل شکل گرفته در این ارتباط را به خاطر آورید که گویا هنوز برای فدراسیون حل نشده تا علی کفاشیان، رئیس فدراسیون باز هم از خطر کاهش سهمیه‌های فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا بگوید.

تا اینجا را داشته باشید و به این مطلب عنایت کنید که امسال با عنایت ویژه رئیس‌جمهور قرار است، 15 میلیارد تومان به حساب فدراسیون واریز شود که به گفته کفاشیان تاکنون 5/2 میلیارد آن اختصاص یافته و فدراسیون چشم انتظار 5/12 میلیارد مابقی است تا با تزریق این پول کلان مسائل و مشکلات مالی فوتبال مرتفع شود، اما باید پرسید براستی با این پول کلان مشکلات مالی فوتبال برای همیشه از سر فدراسیون رخت بر خواهد بست و این رشته دیگر از نداری‌ها نخواهد گفت؟ ما که بعید می‌دانیم؛ چرا که فوتبال ما به واسطه چشمداشت همیشگی به بودجه و کمک‌های دولتی، هنوز الفبای استقلال مالی خود را نمی‌شناسد و بعید به نظر می‌رسد که با سرعت بتواند در مسیر این استقلال قدم برداشته و بنا به عرف فوتبال دنیا، دست به پول‌سازی بزند.

بی‌شک اگر رئیس‌جمهور 15 میلیارد تومان را به فوتبال اختصاص می‌دهد، این رویکرد را در نظر داشته که این مبلغ هسته و پایه استقلال مالی فدراسیون را بنا نهد، چه در غیر این صورت هزینه های فوتبالی تمامی ندارد و این‌ بار همواره باید بر دوش دولت باشد.

این کمک 15 میلیاردی را بگذارید در کنار 2 میلیارد تومان اختصاص یافته از سوی رئیس‌جمهوری به 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس و هزینه کرد میلیاردی تمام تیم‌های دولتی لیگ برتر، تا دستگیرتان شود که برای فوتبال ایران سالانه رقمی حدود 150 میلیارد تومان از جیب دولت خرج می‌شود.

این وضعیت تا چه زمانی ادامه خواهد یافت، خدا عالم است، اما آنچه هست که فوتبال با این شکل و شمایل راه به جایی نخواهد برد، مگر آن که انقلابی در این بخش صورت گیرد و بخش خصوصی تمام و کمال وارد ماجرا شده، مسوولیت‌ها را متوجه خود کند.

حجت‌الله اکبرآبادی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها