در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از منابع خبری امریکای لاتین، مقامهای محلی با تایید شمار این تلفات گفته اند که حادثه هنگامی رخ داد که 700 دانش آموز بین 10 تا 20 سال این مرکز آموزشی در کلاسهای درس بودند.
کارشناسان در تحقیقات اولیه خود، علت ریزش ساختمان مدرسه را واقع بودن آن روی گسل و در نتیجه، رانش زمین بیان کرده اند اما عده ای دیگر نیز می گویند که عدم استحکام ساختمان مدرسه عامل وقوع این حادثه بوده است.
مرکز آموزشی یادشده که "لا پرومسا اوانخلیکا" (تعهد اوانجلیکی) نام دارد، در چهار طبقه بنا شده بود.
بنا به گزارشها، هم اکنون والدین دانش آموزان در میانه ویرانه های مدرسه در جست وجوی فرزندان خویش هستند. بسیاری از قربانیان در میان آوار ناشی از بلوکه های ساختمان گرفتار شده و جان باخته اند.
پلیس هائیتی و نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در این کشور دریای کارائیب واقع در امریکای مرکزی، هم اکنون در حال تلاش برای یافتن و نجات بازماندگان حادثه در میان ویرانه های ساختمان مدرسه هستند.
"کارل هنری بوچر" سخنگوی پلیس کشور فقیر هائیتی گفته است که در میان مجروحان حادثه دست کم حال 25 نفر از آنان به شدت وخیم است.
"رنه پروال" رییس جمهوری هائیتی و "میشل پیر لوئیس" نخست وزیر این کشور با حضور در محل حادثه، از نزدیک ابعاد فاجعه ریزش ساختمان مرکز آموزشی "لا پرومسا اوانخیکا" را بررسی و دستور تقویت کمکهای امدادی برای نجات بازماندگان را صادر کرده اند.
رییس جمهوری هائیتی پس از این بازدید گفت:"با چشمهای خود کودکانی را دیدم و صداهایی را شنیدم که تقاضای کمک داشتند."
پس از این اظهارات، نخست وزیر هائیتی اطمینان داد که دولت همه تلاش خود را برای نجات هر چه بیشتر دانش آموزان مدرسه فاجعه دیده به کار گرفته است.
مترجم: محمدرضا نادری
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: