تلویزیون و بچه‌ها

من به دلیل بیماری که دارم چند روز پیش، دکتر رفتم. آقای دکتر به من گفتند: نوشابه، چیپس و سوسیس برای کودکان ضرر دارد.
کد خبر: ۲۱۳۷۷۵

می‌خواستم بپرسم اگر این مواد غذایی برای بچه‌ها ضرر دارند، چرا قبل از پخش برنامه کودک آن را تبلیغ می‌کنند.

احسان جوادی، 12 ساله

برنامه‌هایی که امسال در ماه مبارک رمضان در برنامه‌های کودک و نوجوان شبکه‌ها پخش شد، با حال و هوای ماه رمضان تهیه نشده بودند و جذابیت چندانی نداشتند.

فائزه هدایتی، 12 ساله‌

قیافه زیبا و دوست‌داشتنی بعضی از عروسک‌ها را دوست دارم. اما خیلی از عروسک‌های برنامه‌های نمایشی کودک زشت و ترسناک هستند.

یاسمن سهرابی، 7 ساله

اگر من کارگردان تلویزیون بودم فیلم‌های خنده‌دار، سریال‌های قشنگ و برنامه‌های خوبی برای بچه‌ها می‌ساختم. اگر من کارگردان بودم، از بچه‌ها نظرخواهی می‌کردم و به بهترین نظرها جایزه می‌دادم.

فرناز گنجی، 10 ساله

من با توجه به این که سن کمی دارم، ولی برنامه مستند حیوانات را بسیار دوست دارم. همین طور شخصیت‌های شوخ و خندان را در فیلم‌های کمدی و خنده‌دار دوست دارم و از فیلم‌های ترسناک متنفرم.

سعید قربانی، 10 ساله‌

من دوست دارم از برنامه‌های تلویزیون هم چیزهایی یاد بگیرم و هم سرگرم شوم. همین طور دوست دارم مجریان برنامه‌های تلویزیون لحنی دوستانه و خودمانی داشته باشند.

اعظم امانی‌فر، 9 ساله‌

من بچه اهواز هستم. در یک سریال ایرانی شخصی در فرودگاه آبادان پیاده می‌شود. می‌رود زیر پل معلق اهواز و در همانجا به دوستش تلفن می‌زند و می‌گوید: من خرمشهر هستم. چطور بعضی از کارگردان‌ها این مسائل ساده را رعایت نمی‌کنند. سازندگان این سریال حتما یادشان نبوده جمعیت زیادی از مردم ایران خوزستانی هستند یا به خوزستان سفر کرده‌اند و اهواز، خرمشهر و آبادان را هم تشخیص می‌دهند.

کمیل سرمدی‌زاده، 12 ساله‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها