رییس دفتر مجلس اعلای اسلامی عراق:

مسمومیت حکیم، صحت ندارد

رئیس دفتر مجلس اعلای اسلامی عراق با دروغ خواندن برخی اخبار درباره طرح مسمومیت عبدالعزیز حکیم در اردن تأکید کرد که این خبر صحت ندارد و به منظور تشویش افکار عمومی است.
کد خبر: ۲۱۳۴۵۳
"ماجد غماس" در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس طرح مسمومیت رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در اردن را کاملا دروغ و کذب محض دانست و افزود: مسمومیت "عبدالعزیز حکیم" در دیدار با پادشاه اردن صحت ندارد و همه این اخباری که برخی روزنامه‌های عربی در این باره منتشر شده است، کذب محض است.

وی افزود: اینگونه خبرسازی‌ها تشویش افکار عمومی و ایجاد حالت غیرطبیعی برای برهم زدن روابط دو کشور صورت می‌گیرد.

غماس تصریح کرد: جزئیاتی که در این اخبار ذکر شده اصلاً واقعیت ندارد، همه اینها دروغ است، حتی ما فردی بنام دکتر اکبر منتظری که در این اخبار به عنوان پزشک معالج وی ذکر شده در تیم پزشکی حکیم نداریم و هیچگونه ارتباطی بین وی و عبدالعزیز حکیم نیست.

رئیس دفتر مجلس اعلای اسلامی عراق در تهران گفت که انتشار اینگونه اخبار در این زمان فقط در راستای برهم زدن ارتباطات و ایجاد جنگ طائفه‌ای و افزایش اختلافات است.

در همین راستا پایگاه خبری العالم به نقل از سایت عراقی " البلاغ " روز گذشته گزارش داد که "سیدعبدالعزیز حکیم" در جریان سفر به اردن در اواسط سال 2007 میلادی در ضیافت عبدالله دوم شاه اردن، بر اثر نوشیدن قهوه‌ای که به ماده سمی "تالیوم" آغشته بود، به سرطان خطرناک ریه و مثانه مبتلا شده است.

در ادامه این گزارش ادعا شده است که حکیم پس از سفر به ایران، به دکتر "اکبر منتظری" یکی از متخصصان معروف ایرانی مراجعه کرد که آزمایش‌های پزشکی زیر نظر او، ثابت کرد که حکیم هدف سوءقصد با ماده "تالیوم" قرار گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها