نامداران علم‌

ما در زندگی روزانه خود از وسایل بسیاری استفاده می‌کنیم؛ تلفن، رادیو، خودرو، چراغ مطالعه، کتاب، کاغذ و قلم نمونه‌ای از هزاران وسیله‌ای هستند که هر روز در اختیار ما قرار دارند.
کد خبر: ۲۱۳۳۳۶

علاوه بر این، ذهن ما به فرضیه‌ها، قوانین و نظریه‌های مهمی مجهز است. ما می‌دانیم که نور ماه چگونه به وجود می‌آید، سیل چه موقع جاری می‌شود، منشأ بیماری‌ها چیست، خورشید چگونه می‌گیرد و برف در چه شرایطی می‌بارد. آیا هزاران سال پیش هم مردم از این وسایل استفاده می‌کردند و به این مسائل می‌اندیشیدند؟

پاسخ روشن است: نه! پس چه کسانی، چگونه و در چه شرایطی این وسایل را ساختند و این اندیشه‌ها را مطرح کردند؟ کتاب «نامداران علم» پاسخی است به این پرسش و می‌خواهد بزرگان علم و صنعت را به اختصار معرفی کند. نویسنده این کتاب اسفندیار معتمدی و ناشر آن مهاجر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها