زندانیان ابدی آمریکا

17 زندانی مسلمان چینی که نزدیک 7 سال از عمر خود را در زندان گوانتاناموی ارتش آمریکا گذرانده‌اند، اگرچه دولت آمریکا هنوز آنان را به انجام خلافی متهم نکرده است، مجبورند بقیه عمر خود را نیز در آنجا بمانند. چون به دلیل رفتار نادرست دولت آمریکا هیچ کشوری حاضر به پذیرش آنها نیست و وزارت دادگستری آمریکا نیز با رفتن آنان به خاک آمریکا مخالفت کرده است؛ در حالی که چند سازمان خیریه حاضر شده‌اند به آنها پناه بدهند.
کد خبر: ۲۱۳۰۱۹

به گزارش گاردین، سابین ویلت وکیل این افراد، که از اعضای گروه قومی اویغور چین هستند، گفت آنان به انجام هیچ خلافی متهم نشده‌اند و ماه گذشته یک قاضی فدرال آمریکا حکم به آزادی آنان داد و همه چیز برای آزادی آنها آماده بود که وزارت دادگستری آمریکا از حکم قاضی فوق فرجام خواست.

گناه این افراد که مسلمان هستند این است که در سال 2001 در افغانستان بودند و سربازان پاکستانی آنان را  دستگیر کردند و به آمریکایی‌ها تحویل دادند.

تاکنون از بیش از 100 کشور خواسته شده آنان را به پناهندگی بپذیرند، اما هیچ کشوری موافقت نکرده است. ویلت مقامات آمریکایی را مسوول این وضع دانست که آنان را به عنوان تروریست معرفی می‌کنند.

 با این که دولت و ارتش آمریکا نتوانسته‌اند این افراد را متهم کنند وزارت دادگستری آمریکا می‌گوید آنان به سازمانی وابسته‌اند که از نظر وزارت خارجه آمریکا سازمانی تروریستی است.

ویلت می‌گوید وزارت دفاع آمریکا با ملاقات او با این مردان موافقت نمی‌کند مگر این‌که آنان را به زمین زنجیر کرده باشند.

وی با تقاضای حذف این شرط خطاب به مسوولان وزارت دفاع گفت: لااقل یک ذره رفتار انسانی داشته باشید.

وی افزود اگر آمریکایی‌ها به دستورالعمل‌های داخلی یا پیمان‌های ژنو نگاه می‌کردند با زندانیان جنگی دشمن هم چنین رفتاری نمی‌کردند.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها