مهمان روز

رئیس ساکت زبان می‌گشاید

سیدعلی دوستی موسوی: رضا عبداللهی، نماینده ماهنشان و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مثل چاقوی زنجان چهره اخمویی دارد. با این حال، بسیار سنجیده و منطقی سخن می‌گوید، حتی آنجا که پای انتقاد وسط باشد و بخواهد مصرانه از نظرش دفاع کند. عبداللهی به گفته خودش کم سخن می‌گوید و کمتر به خبرنگاران از بیم مصادره به مطلوب حرف‌هایش، اعتماد می‌کند.
کد خبر: ۲۱۲۴۶۴

با این حال او حتی یکی از پرسش‌های صریح «جام‌جم» را هم بی‌پاسخ نگذاشته است؛ هرچند در بسیاری موارد از قاعده «نه سیخ بسوزد و نه کباب» استفاده کرده، اما خواننده از لابه‌لای سخنانش تیغ برنده انتقاد را بخوبی مشاهده می‌کند. عبداللهی در مجالس پنجم، ششم و هفتم چهره‌ای منتقد و کارشناس بود که هنگام صحبت‌هایش در صحن علنی که معمولا  سروصدا   فراوان است، سکوت برقرار می‌شد. با وجود این نماینده ماهنشان در مجلس هشتم سکوت اختیار کرده است و ظاهرا دلیل این سکوت به قولی «کم‌لطفی‌ای است که دوستانش در جنگ اعتبارنامه‌ها به وی روا داشتند.»

در آن ماجرا چند نماینده اعتبارنامه‌اش را زیر سوال بردند و او هم یک تنه تمام اعتبارنامه‌های آنان را زیر سوال برد تا سرانجام با پادرمیانی لاریجانی ماجرا ختم به خیر شد.

عبداللهی اما از آن زمان روزه سکوت گرفت و بندرت لب به سخن گشود، مگر به ضرورتی که «جام‌جم» توانست یکی از آن ضرورت‌ها باشد. با شروع پاییز صدای پای بودجه نیزبه گوش می‌رسد و سر عبداللهی شلوغ می‌شود.

بودجه 88 نخستین بودجه مجلس هشتم و ضمنا نخستین چانه‌زنی دولت با مجلس جدید است. رفتار عبداللهی هنگام تصویب بودجه جدید در حالی که انتقادات زیادی به بودجه در حال اجرای 87 دارد، حتما جالب خواهد بود. نشانه‌های این انتقاد در گفتگوی «جام‌جم» با نماینده ماهنشان که بزودی منتشر می‌شود، خواندنی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها