چهار گوشه ایران

اردبیل - خبرنگار جام‌جم: بیمار 41 ساله در اردبیل که به دلیل سقوط از بلندی دچار مرگ مغزی شده بود به بیمارستان مسیح دانشوری تهران منتقل شد و کلیه‌ها، قرنیه و کبدش به بیماران نیازمند پیوند زده شد. در سه ماه اخیر این سومین مورد اهدای اعضا در اردبیل است.
کد خبر: ۲۱۰۶۶۱
ایلام - مهر: کارشناس اجتماعی بهزیستی استان ایلام از آغاز طرح جامع ارائه خدمات اورژانس اجتماعی به روستاییان خبر داد. فرهاد قیصربیگی اظهار کرد: دو روز در هفته خدمات اورژانس اجتماعی به صورت سیار به مراکز دورافتاده روستایی استان ارائه می‌شود.

کرج - مهر: مدیرکل بهره‌وری آب کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح احیا و مرمت قنوات در کشور خبر داد. علیرضا پرستار اظهار کرد: سالانه برای احیا و مرمت قنوات، اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال از دولت به وزارت جهاد کشاورزی اختصاص داده می‌شود، همچنین 34 هزار قنات در کشور وجود دارد که باید مرمت شوند.

تبریز - مهر: مطالعات استحکام‌سازی و نیز نقشه‌برداری بازار تبریز به منظور افزایش شانس این مجموعه تاریخی جهت ثبت جهانی در یونسکو در حال انجام است. رئیس سازمان میراث فرهنگی آذربایجان‌شرقی افزود: بازار تبریز در فرآیند ثبت‌جهانی با مجموعه شیخ صفی اردبیل و بافت تاریخی یزد رقابت می‌کند که با توجه به اظهارنظرهای کارشناسان، شانس بازار تبریز بیشتر از گزینه‌های دیگر است.

اصفهان - خبرنگار جام‌جم: پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان  تهران سالانه نیازمند 40 میلیارد تومان اعتبار است. فولادگر، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه 9 میلیارد تومانی که در سال گذشته به پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان  تهران اختصاص یافت این پروژه را با کمبود اعتبار مواجه کرده است.

گرگان - فارس: محور هراز به علت انجام عملیات روشنایی دو تونل از امروز تا سه‌شنبه از ساعت 7 تا 18 به طور کامل مسدود است.به گزارش فارس و به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و ترابری استان مازندران، در این مدت قرار است عملیات روشنایی تونل‌های تکاور و وانا انجام شود.

اهواز - خبرنگار جام‌جم: بخش صنعت خوزستان بیش از 1200 فرصت شغلی در نیمه نخست امسال ایجاد کرد.

سنندج - خبرنگار جام‌جم: مدیرکل تامین اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از 419 هزار بیمه شده و مستمری‌بگیر و افراد تحت تکفل آنها از خدمات و حمایت‌های متنوع 18 گانه (اعم از درمان و بیمه) در 11 شعبه و 2 بیمارستان و 3 درمانگاه و یک کارگزاری استفاده می‌کنند.

کاشان -‌ خبرنگار جام‌جم: سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کاشان گفت: لزوم توجه به فرآیند گردشگری مذهبی، در واقع گسترش فرهنگ غنی اسلامی و نشان دادن مجاهدت‌های مردم است.ایران یکی از 4 کشور زیارتی خاورمیانه است و کاشان نیز به خاطر وجود با برکت حضرت ابا محسن علی بن محمد باقر(علیه‌السلام) این امامزاده لازم‌التعظیم و فرزند بلافصل امام پنجم شیعیان، یکی از 4 شهر زیارتی ایران است.

بیرجند - خبرنگار جام‌جم: کنگره منطقه‌ای شعر اهل‌بیت با حضور استان‌های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و گلستان دی‌ماه در بیرجند برگزار می‌شود.

کرج - خبرنگار جام‌جم: طرح پیشگیری از تنبلی چشم با هدف مقابله با نابینایی و کم‌بینایی در مهدهای کودک کرج ویژه کودکان 4 تا 6 سال آغاز شد.

قم - خبرگزاری فارس: رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قم، گفت: با تشکیل خوشه صادراتی منبت، صادرات منبت استان قم هدفمند می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها